Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ


ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

  1. Μαρινάκη Στέλλα
  2. Μαρίνης Κων/νος
  3. Ελαιοτριβάρης Γιάννης
  4. Δρόσος - Παπάς Γιώργος
  5. Κουρλέτης Απόστολος
  6. Στίγκα Θεοδοσία
  7. Κουτελιέρης Γιάννης
  8. Ζαλακούδη - Ξύδη Τζένη
  9. Μαξούρας Νίκος
  10. Παντελιάς Νίκος
  11. Τσίρμπας Σταύρος
  12. Τσελέκας Πολύδωρος 
  13. Γιαννάκη Αργυρώ.
  14. Καμαρινόπουλος Σωτήρης
  15. Πότσης Ζήσης
  16. Ρέππας Γιάννης
  17. Κατσιμάρδος Σωτήρης
  18. Παναγιωτάκη Μαρία
  19. Σταφυλάς Παναγιώτης
  20. Στάθης Βαγγέλης
  21. Κατσαντώνης Δημήτρης
  22. Σκολαρίκος Θεόδωρος
  23. Μάρας Βασίλης
  24. Κοσμοπούλου Σέβη
  25. Μανταδάκης Ιωσήφ
  26. Καλτέκη Ευθυμία
  27. Δανάκος Χριστόφορος
  28. Νταηλάκης Νίκος
  29. Τρίγκα Νίκη
  30. Μανάρας Δημήτρης
  31. Αμανατίδης Νίκος
  32. Τερζόγλου Παναγιώτης
  33. Μπιζά Αφρούλα

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»

ΤΗΝ ΧΑΝΕΙ Η «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που πήραμε σήμερα από το δημαρχείο, οι ψήφοι που λαμβάνουν οι συνδυασμοί του δήμου μας είναι:

Σαράντης:........12.055 (20 σύμβουλοι)
Κατσαντώνης:....5.256 (6 σύμβουλοι)
Δανάκος:............3.887 (5 σύμβουλοι)
Τερζόγλου:.........1.275 (2 σύμβουλοι)

Όσο για τα συμβούλια για την δημοτική κοινότητα η κατανομή είναι για τον συνδυασμό του Σαράντη 7 σύμβουλοι ανά κοινότητα, του Κατσαντώνη 2 σύμβουλοι ανά κοινότητα και του Δανάκου επίσης 2 σύμβουλοι ανά κοινότητα. Ο συνδυασμός του Τερζόγλου δεν εκλέγει κανέναν.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΑΥΡΩΝ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ

Όλοι οι σταυροί των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων όπως δόθηκαν από το Πρωτοδικείο...

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

«Απόσταξη Τσικουδιάς»

Σάββατο 20 Νοεμβρίου, από τις 6μ.μ. στις εργατικές κατοικίες Γεροβουνού.
Ο Εξωραϊστικός - Πολιτιστικός Σύλλογος "Αγ.Σπυρίδωνας" και η Θεατρική Σκηνή "Εκτός Σχεδίου" σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε τη διαδικασία "απόσταξη τσικουδιάς", όπου εκτός από το "απόσταγμα", θα υπάρχει στη διάθεση σας μπόλικο καλό κρασί και μια μεγάλη ψησταριά με αναμμένα κάρβουνα, έτοιμη να "υποδεχτεί" τους μεζέδες που και σεις θα φέρετε... Μετά από αυτά, θα ακολουθήσει χορός και τραγούδι, από φίλους μουσικούς. Σπεύσατε...

Μια πρωτογενής είδηση από το blog της Λαϊκής Συσπείρωσης

Καλούνται οι απόφοιτοι 1ου ΓΕΝ. ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΡΡΕΝΩΝ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΕΤΟΥΣ 1978

Στη νέα μας συγκέντρωση που θα γίνει στις 10 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 20:30 μ.μ.
στο Μεζεδοπωλείο ΕΠΙ ΤΩ ΛΑΙΚΩΤΕΡΟΝ
(Λ. Γαλατσίου & Αγ. Λαύρας 13, Άνω Πατήσια, Τηλ. 210 21 11 887)
Με χαρά σας περιμένουμε

Με εκτίμηση
Παύλος Ματσούκας (6972 533 399)          Βασίλης Τραγουλιάς (6976 620 987)

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 1973 - 2010

Τριάντα επτά χρόνια μετά. Ο αγώνας συνεχίζεται...
Ας γίνει το φετινό Πολυτεχνείο η απαρχή ενός νέου, νικηφόρου γύρου αναμέτρησης του εργατικού και του φοιτητικού κινήματος στη χώρα μας. Ενάντια στην κυβέρνηση, την Τρόικα, το κεφάλαιο και τους υποστηριχτές τους.


Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Κουράγιο σύντροφοι και συντρόφισσες!

Από τη σημερινή "ΕΠΟΧΗ"
Τα δεκαεφτά χρόνια που ζήσαμε μαζί ήταν ωραία. Απροσμέτρητα γεμάτα και δημιουργικά, αδιάλειπτα γελαστά και ευτυχισμένα και πάρα πάρα πολύ αγαπημένα. Γίναμε ένα, διατηρώντας την αυτονομία και το σεβασμό ο ένας για την άλλη. Αυτά για τον Αλέκο και εμένα…
Ζήτησα ένα μικρό χώρο σ’ αυτό το φύλλο γιατί νοιώθω την ανάγκη να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε αυτό το τεράστιο δίχτυ προστασίας που απλώσατε όλοι και όλες τόσο για μένα όσο και για τον Μάρκο και την Ελλη. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι τόσος πολύς κόσμος με τόσο πολλή αγάπη και ανιδιοτέλεια θα έκανε τόσα πολλά πράγματα για μας. Γνωρίζω ότι ο καλός μου έχει κάνει άπειρες ώρες συνεδριάσεων τόσο σε γραφεία όσο και σε τσιπουράδικα, και, για να μην τον αδικήσω, έχει εμπλακεί και σε μέγα πλήθος δραστηριοτήτων. Τόση αβίαστη και απλόχερη αγάπη, όμως, ούτε στα όνειρά μου δεν θα μπορούσα να την φανταστώ. Ευχαριστώ όλον τον κόσμο που μας κάνει να νοιώθουμε και οι τρεις μας ασφαλείς και μας βοηθάει να ξαναπιάσουμε το διαρρηγμένο νήμα της καθημερινότητάς μας.
Το Αλεκάκι, όμως, δεν ήταν επουδενί μόνο των τριών μας. Το Αλεκάκι ήταν όλων.
Και επειδή οι στιγμές είναι δύσκολες θα μου επιτρέψετε να μας παροτρύνω όλους και όλες να μη το βάλουμε κάτω, να μην τα παρατήσουμε. Ας καθήσουμε να συζητήσουμε με αυτή την τρυφερότητα και την ανθρωπιά που μόνο οι αριστεροί μπορούν να επιδείξουν. Διατηρώντας την ψυχραιμία και τη νηφαλιότητά μας, ας δούμε με αυτοκριτική ματιά τη μέχρι σήμερα πορεία μας μήπως και καταφέρουμε να προσδιορίσουμε ένα δρόμο που δεν θα μας κάνει να ντρεπόμαστε όταν εμφανιζόμαστε στη γειτονιά μας, αλλά αντίθετα θα μας κάνει περήφανους και δυνατότερους. Είμαστε ένα ολόκληρο σύμπαν τόσο πλούσιο και τόσο διαφορετικό από τα συνηθισμένα που μπορεί να γυρίσει τον κόσμο ανάποδα. Επιβάλλεται να μιλήσει όλος αυτός ο κόσμος, να κρίνει, να πάρει πρωτοβουλίες, ν’ αλλάξει. Κουράγιο σύντροφοι και συντρόφισσες!
Και όπως συχνά λέγαμε γελώντας με το Αλεκάκι: «Κουφάλα νεκροθάφτη, ένα γέλιο θα σε θάψει!»
Μυρτώ Μπολότα

ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΕΠ' ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Β’ γύρος τοπικών εκλογών
Ψήφο στην αριστερά όπου υπάρχουν συνδυασμοί από το χώρο ΚΚΕ ή ΣΥΡΙΖΑ και έχουν δείξει ότι τοποθετούνται, παρά τις διαφορές, ενάντια στην πολιτική του Μνημονίου κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ και αντιπαλεύουν τα μικρά ή μεγάλα τοπικά συμφέροντα του κεφαλαίο. Δυο τέτοιες ιδιαίτερες περιπτώσεις είναι μια εδώ στα δυτικά, στην Πετρούπολη όπου αναμετρόνται οι Κοτσαμπάς (21,64%) και Βλάχος (30,17%) και στο Ελληνικό – Αργυρούπολη οι Κορτζίδης (29,72%) και Κωνσταντάντος (21,30%).
Να μαυριστούν ξανά οι πολιτικοί εκφραστές του Μνημονίου κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ και του Καλλικράτη, δηλαδή οι υποψήφιοι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και τα δεξιά ή αριστερά δεκανίκια τους.

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ

Χθες βρέθηκα σ’ ένα μαγαζί και ήμασταν κάμποσοι θαμώνες. Οι περισσότεροι συζητούσαν τα εκλογικά αποτελέσματα των τοπικών και περιφερειακών εκλογών. Τους μέτρησα, ήταν ακριβώς 100. Οι 39 από αυτούς δεν πήγαν καθόλου να ψηφίσουν. Ο καθένας για τους δικούς του λόγους, αλλά μια συνισταμένη: αμφισβήτηση των υπαρκτών κομμάτων που μας ζητούν την ψήφο μας. Κι αυτοί που ψήφισαν ήταν αρκετοί που πήγαν με βαριά καρδιά αλλά πήγαν κι αυτοί για διάφορους λόγους.
Για δείτε τι ψήφισαν: 3 έριξαν λευκό, 2 άκυρο και οι υπόλοιποι διάλεξαν ΠΑΣΟΚ 19, ΝΔ 18, ΚΚΕ 6, ΣΥΡΙΖΑ 2, ΛΑΟΣ 2, Οικολόγους 1, ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1 κλπ.
Δηλαδή 44 άτομα, σχεδόν ένας στους δύο αποδοκίμασε το πολιτικό σύστημα και τα κόμματά του.
Λίγο ως πολύ αυτή είναι η εικόνα της κοινωνίας μας.
Λίγο ως πολύ έτσι λειτούργησαν οι πολίτες πανελλαδικά.
Το ότι το ΠΑΣΟΚ εν προκειμένω είναι μια μικρή μειοψηφία του εκλογικού σώματος (μόλις 19%) και μας κυβερνά προβληματίζει κανέναν;
Επίσημα στοιχεία περιφερειακών εκλογών
Εγγραμμένοι: 9189.026
Έγκυρα: 5.443.446 ποσοστό 55,44%
Αποχή (39,01%), λευκά (2,30%) και άκυρα (3,26%) σύνολο 44,56%


ΠΑΣΟΚ
1.883.432
19,18%
ΝΔ
1.774.563
18,07%
ΚΚΕ
593.336
6,04%
ΣΥΡΙΖΑ
244.955
2,49%
ΛΑΟΣ
223.181
2,27%
ΟΙΚ-ΠΡΑ
146.973
1,50%
ΔΗΜ-ΑΡΙ
130.643
1,33%
ΑΝΤΑΡΣΥΑ
97.982
1,00%

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ: Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα για τις περιφερειακές εκλογές στο Δήμο Αγίων Αναργύρων Καματερού



Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Όπως της καταγράφουν οι πολιτικές αναλυτές σε σχέση με τις περιφερειακές εκλογές.

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΑΥΡΩΝ

Εκλέγονται:
Σαράντης δήμαρχος και οι 12 πρώτοι σύμβουλοι των Αγίων Αναργύρων και οι 8 του Καματερού
Κατσαντώνης και οι 3 πρώτοι από Αγίους και οι 3 πρώτοι από Καματερό
Δανάκος και οι 2 πρώτοι από Αγίους και οι 2 πρώτοι από Καματερό
Τερζόγλου





Ο Σαράντης δήμαρχος ξανά με τη χορηγία της Νέας Δημοκρατίας

Η συντριπτική υποστήριξη των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας Αγίων Αναργύρων στον συνδυασμό του Νίκου Σαράντη ήταν καθοριστική για την έκβαση του αποτελέσματος. Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού ήταν από τους λίγους στους οποίους η Ρηγίλλης δεν έχρισε υποψήφιο, ενώ ακόμα και η επανεμφάνιση του Ηλία Γιάτσου στο πλευρό του Σαράντη στα εκλογικά κέντρα των Αγίων Αναργύρων δεν ήταν καθόλου τυχαία. Η «κολεγιά» κρατάει χρόνια, όπως θα ενθυμούνται και οι προσεκτικοί αναγνώστες του blog μας, από παλαιότερες δημοσιεύσεις.
Στον καθορισμό του αποτελέσματος όμως ευθύνη σοβαρή είχε και το ΚΚΕ με τις επιλογές του. Παρά την επιτυχία τόσο σε ψήφους και ποσοστό όσο και σε έδρες, με την τακτική του δεν επέτρεψε σε περισσότερο κόσμο να του εκφράσει την υποστήριξή του. Από την καθυστέρηση της ανακοίνωσης του ονόματος του επικεφαλής, την στενότητα του ψηφοδελτίου και κυρίως με το να μην συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του δύο σημαίνοντα στελέχη του, τον Σωτήρη Ραυτόπουλο (δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της Δημοτικής Αναγέννησης Αγίων Αναργύρων) και τον Σάββα Τσουτσάνη (Δημοτικό Σύμβουλο Καματερού). Η υποψηφιότητα τους θα μπορούσε να συμβάλει τα μέγιστα ώστε και το ποσοστό της Λαϊκής Συσπείρωσης να αύξανε και να είχαμε ανατροπή των δεδομένων. Χαρακτηριστική ήταν και η μηδαμινή έως ανύπαρκτη προεκλογική δουλειά του συνδυασμού στους Αγίους Αναργύρους, όπου συζητήθηκε αρκετά από φίλους του συνδυασμού. Κοινή πάντως είναι η διαπίστωση ότι οι συνθήκες (πρώτη φορά μετά το 1986) ευνοούσαν για είσοδο στον β΄ γύρο συνδυασμού της αριστεράς με απρόβλεπτα τότε αποτελέσματα.
Η Αλληλεγγύη, παρότι είχαμε εκλογή δημάρχου από την πρώτη Κυριακή, δεν κατόρθωσε να εκλέξει και δεύτερο σύμβουλο οριακά. Σ’ αυτό συνέβαλλε η μείωση των ψήφων της στην περιοχή του Καματερού, εν αντιθέσει με τους Αγίους που είχε άνοδο.
Συμπέρασμα πάντως είναι ότι αυτές οι δημοτικές εκλογές διεξήχθησαν σε μια «ωραία ατμόσφαιρα». Ησυχία, ησυχία, ησυχία. Αυτές οι εκλογές θα μπορούσαν και δεν έγιναν εκλογές ανατροπής.

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Ψήφο στην αριστερά!

«…Παρ’ όλα όσα αρνητικά, ψήφο στην αριστερά! Ούτε αποχή, ούτε λευκό. Ο καθένας ας ψηφίσει όποιον θεωρεί περισσότερο συνεπή, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες της επιλογής του...»
Μ’ αυτή τη φράση του καθηγητή Ευτύχη Μπιτσάκη, από το άρθρο του – παρέμβαση στις τοπικές και περιφερειακές εκλογές (βλέπε ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΟΛΟΓΥΡΑ), θα πάμε στις εκλογές της 7ης Νοέμβρης να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα.
Αν και σεβόμαστε όσες απόψεις μιλούν για αποχή, λευκό ή άκυρο, από καθαρά ταξική σκοπιά, δεν τις συμμεριζόμαστε. Τόσο στην περιφέρεια, όσο και στο δήμο, έχουμε την γνώμη ότι πρέπει να δυναμώσουμε τις δυνάμεις της αριστεράς, έχουμε τη γνώμη ότι ένα καλό αποτέλεσμα θα μας γεμίσει με μεγαλύτερη αισιοδοξία, στους αγώνες της επόμενης μέρας. Αγώνες που θα έχουν και δύσκολο και μακρύ δρόμο.Όπως έγραφα και πριν μήνες «ευλεπιστώ στις θετικές διεργασίες» του μέλλοντος.
Ας μην παρασυρθούμε από παραπλανητικές αντιμνημονακές κορώνες, ας μην ενδώσουμε στον ενδοαριστερό εμφύλιο, ας μην παρασυρθούμε από ματαιόδοξους και ιδιοτελείς.
Ας καταστήσουμε την αριστερά από κομπάρσο σε πρωταγωνιστή των εξελίξεων, ας είναι αυτή η μόνη φιλοδοξίας μας.

ΔΗΜΑΡΧΕ, ...ΜΗΝ ΟΡΚΙΖΕΣΑΙ

ΟΙ 9+1 ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ που έγιναν 11 ΕΦΙΚΤΟΙ ΣΤΟΧΟΙ, 11 ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ
Δεσμεύομαι, δεσμευόμαστε για τα παρακάτω θέματα.
Από τώρα σας καλούμε να μας ελέγχετε καθημερινά για την τήρηση αυτών των δεσμεύσεων.
Νίκος Σαράντης
Υποψήφιος Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού
Τι λέει σήμερα και τι έλεγε το 2006.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Δεσμευόμαστε ότι με την οργάνωση της ενιαίας δημοτικής αστυνομίας ο δημότης θα νοιώσει πιο ασφαλής στην γειτονιά του. Βασική προτεραιότητα είναι η συγκρότηση Επιχειρησιακού Κέντρου για την πρόληψη της εγκληματικότητας και τη χάραξη πολιτικών ασφάλειας του πολίτη, με τη συνεργασία όλων των Αρχών.
ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ 2006
Δεσμευόμαστε, με την οργάνωση της δημοτικής αστυνομίας, να κάνουμε τον πολίτη να νοιώσει ασφαλής στην Πόλη του. Βασική προτεραιότητα είναι η συγκρότηση Επιχειρησιακού Κέντρου για την πρόληψη της εγκληματικότητας και τη χάραξη πολιτικών ασφάλειας του πολίτη, με τη συνεργασία όλων των Αρχών.

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Καλό ταξίδι Αλέκο...

«...Ο καλύτερος ο φίλος, εβασίλεψε σαν ήλιος, της παρέας το στολίδι, πάει στ' αγύριστο ταξίδι...».
«...Έπεσε σαν κεραυνός στη γειτονιά μας το μαντάτο...» Ο Αλέκος δεν θα είναι πια μαζί μας. Δεν με χωράει ο τόπος. Δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω. Ο σύντροφος, ο συναγωνιστής, ο φίλος. Ο Αλέκος δεν θα ξανάρθει. Δεν θα ξανάρθει να πιούμε το τσίπουρο που τόσο του άρεσε. Αν και κάναμε παρέα κολλητή πολύ πρόσφατα, ένοιωθα σαν να τον ήξερα χρόνια. Μ’ έψαχνε και τον έψαχνα, να βρεθούμε, να τα πούμε. Στα τελευταία μου γενέθλια ξημερωθήκαμε πίνοντας μαζί. Δεν τον ξανάδα, μόνο στο τηλέφωνο μιλήσαμε. Δευτέρα βράδυ δεν συναντηθήκαμε, δεν με βρήκε. Μου άφησε τα βιογραφικά κι έφυγε. Κι έφυγε για πάντα. Δεν μπορώ να το χωνέψω. Έφυγε ο Αλέκος. Ο πάντα χαμογελαστός, ο μειλίχιος, ο ευγενής. Ποτέ δεν έλεγε όχι, ακόμα κι αν διαφωνούσε. Έως και όταν τον πείραζα για την Αλληλεγγύη, για τον ΣΥΡΙΖΑ. Φιλότιμος, κουβαρντάς, φιλικός με όλους. Όλοι τον είχαν συμπαθήσει τον Αλέκο μας. Η απλότητά του, η γλυκύτητα τους είχε κερδίσει. Είμαι ευτυχής που γνώρισα τον Αλέκο, έστω και λίγο. Τον ήθελα ακόμα περισσότερο. Κάναμε σχέδια. Κι όσο κι αν τον περιμένω όμως, ο Αλέκος δεν θα ξανάρθει. Ο Καζαντζίδης στο μυαλό μου, στην καρδιά μου, γαμώ την τρέλα μου.
Καλό ταξίδι Αλέκο και καλή αντάμωση!

Ανακοίνωση της Δημοτικής Κίνησης "Αλληλεγγύη - η δύναμή μας"

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Εφυγε ενας ανθρωπος ,που ομολογω λιγο τον γνωριζα ομως η εντυπωση ηταν απο την αρχη θετικη.
Το ξαφνικο ειναι που ταραζει περισσοτερο ,το αναπαντεχο και μαλιστα οταν προκειται για ανθρωπους που εχουν να προσφερουν αντιθετα με καποιους που ενω δεν προσφερουν η ζημιωνουν ζουν περισσοτερο.
Σκληρα αυτα που γραφω το ξερω αλλα ετσι ειναι , σκληρη ειναι και η πραγματικοτητα που ζουμε και πιο σκληρος ο θεος που καποιοι πιστευουν οτι υπαρχει και αφηνει να γινονται ολα αυτα τα σκληρα .
Σε μας τους τριτους σιγουρα θα λειψει ομως εκει που θα λειψει ειναι στους δικους του εκει θα ειναι η σκληροτητα της απουσιας .
Το μονο παρηγορητικο ειναι η γιατρεια του χρονου αν και αυτες οι πληγες δεν κλεινουν , παντα κατι μενει και κυριως ενα μεγαλο  ΓΙΑΤΙ τοσο νωρις ....