Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

"ΠΟΡΤΑ" ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

Η Απόδραση με επιστολή της αρνήθηκε την πρόσκληση του κ. Σαράντη για συνάντηση, με σκοπό να την ενημερώσει για το θέμα της κεντρικής πλατείας.

Στην επιστολή που την βρίσκετε ολόκληρη στο http://www.a-po-drasi.gr/?p=611 η Απόδραση καταγγέλλει τον δήμαρχο ότι κινήθηκε «κινήθηκε με αδιαφάνεια, μυστικισμό και ύποπτες ενέργειες» καταλήγοντας:

«Σας καλούμε να ζητήσετε την άμεση διακοπή του έργου και να συγκαλέσετε άμεσα ανοικτό έκτακτο δημοτικό συμβούλιο με μοναδικό θέμα το αναψυκτήριο της κεντρικής πλατείας, αφού πρώτα παραδώσετε στις δημοτικές παρατάξεις τον πλήρη φάκελο του έργου και σταματήσετε να κρύβεστε πίσω από νομικά και ηθικά ανυπόστατους ισχυρισμούς περί ανωνύμων δημοτικών εταιριών που –δήθεν- κωλύονται να δημοσιοποιούν έγγραφα που αφορούν το δήμο, και, άρα, όλους ανεξαιρέτως τους δημότες».
Η απάντηση κοινοποιείται στον πρόεδρο του δημ. συμβουλίου κ. Σπανό και στις λοιπές δημοτικές παρατάξεις του δήμου μας.

Η επιλεκτική πρόσκληση προς την Απόδραση, η οποία προς τιμήν της του έδωσε την απάντηση που του έπρεπε, δεν είναι καθόλου τυχαία.
Είναι κι αυτή στο πλαίσιο της επικοινωνιακής πολιτικής του, η οποία με διοχέτευση ψευδών και ανυπόστατων ειδήσεων, επιχειρεί να παραπληροφορήσει τους συμπολίτες μας για την σχέση του με την αριστερά.
Τα οχτάστηλα ήταν γραμμένα και είχε κρατηθεί θέση στην σαραντοφυλλάδα για τις φωτογραφίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου