Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ

Πρωτοβουλία ενάντια στα μέτρα συγκροτήθηκε από οργανώσεις και κόμματα της αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΚΕ μ-λ, ΚΟΕ κ.λπ) και ανένταχτους αγωνιστές της περιοχής μας. Μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε αποφασίστηκαν μια σειρά τοπικές δράσεις, με πρώτη την διοργάνωση ανοιχτής Συνέλευσης , την Δευτέρα, 29 Μαρτίου, ώρα 7 μ.μ., στον κινηματογράφο ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΑ. Η ανακοίνωση που θα κυκλοφορήσει τις προσεχείς μέρες:


Όταν σου λένε ότι «πρέπει να πληρώσουμε…»
Απάντησε τους «να πληρώσουν την κρίση αυτοί που την δημιούργησαν!»

ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑ
ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΣΥΝΘΛΙΨΗΣ» ΤΟΥ ΛΑΟΥ
ΚΑΤΩ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ Ε.Ε.

Κάθε μέρα μας λένε, κυβέρνηση, Ν.Δ., ΛΑΟΣ και ΜΜΕ, ότι πρέπει να πληρώσουμε όλοι για να δανειστούν από τη Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ.
Οι άνεργοι που σε λίγο θα ξεπεράσουν το 1.000.000 - Οι εργάτες που αμείβονται με τον κατώτερο μισθό - Οι εργαζόμενοι που πληρώνονται με μπλοκάκι, οι μερικά απασχολούμενοι και οι συμβασιούχοι, οι ενοικιαζόμενοι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενοι στα stage - οι εκπαιδευτικοί και οι νοσοκομειακοί - οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο, τις ΔΕΚΟ και στους ΟΤΑ - Οι συνταξιούχοι και οι αγρότες- οι μικροεπιχειρηματίες που τρέχουν να καλύψουν επιταγές και τράπεζες.
αλλά δεν μας λένε ότι ΔΕΝ θα πληρώσουν αυτοί που ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ την κρίση…κυβερνήσεις και πολιτικό προσωπικό που ευθυγραμμίζονται με τις απαιτήσεις της Ε.Ε. αυξάνοντας τα κέρδη των πλούσιων, των τραπεζιτών, των βιομηχάνων, των εφοπλιστών!
Οι εργαζόμενοι αρνούνται να «πληρώσουν»….. και το δείχνουν
Με τις συνεχιζόμενες συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις, καθώς και τη μεγάλη συμμετοχή τους στην απεργία στις 11 Μάρτη , φανερώνουν τη θέληση των εργαζόμενων και του λαού να δώσουν αποφασιστικά τη δική τους μάχη. Αυτή η μάχη πρέπει να συνεχιστεί, να μαζικοποιηθεί και να φτάσει μέχρι την ανατροπή των μέτρων!
Κυβέρνηση, ΝΔ, ΛΑΟΣ και ΜΜΕ προσπαθούν να μας τρομάξουν βομβαρδίζοντας μας με ψέματα. Μας θέλουν υποταγμένους και μπερδεμένους, επειδή μας φοβούνται. Φοβούνται το ενδεχόμενο του λαϊκού ξεσηκωμού, όπως και οι ίδιοι ομολογούν.

Ας επιβεβαιώσουμε τους φόβους τους!!.... Ο αγώνας τώρα ξεκίνησε!

Να τους σταματήσουμε!!
ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ – ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ
ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ
7:00 μ.μ. – Μαρία- Έλενα, Αγίας Παρασκευής 20

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ


..................................................Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΣΕ PDF.............................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου