Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011

Στο δρόμο άλλοι σαράντα (40) εργαζόμενοι από τη δημοτική αρχή του Σαράντη

Το αντεργατικό της έργο που ξεκίνησε η δημοτική αρχή του Σαράντη, συνεχίζεται… Σήμερα, πήραν το δρόμο της ανεργίας άλλοι 40 εργαζόμενοι μετά τους πρώτους 44, όπως γράψαμε στις αρχές του έτους (ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ).
Η Λαϊκή Συσπείρωση και μέλη της μειοψηφίας του Σωματείου Εργαζομένων που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι, διάβημα στη δημοτική αρχή και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο, ζητώντας, να μην απολυθούν οι εργαζόμενοι, διεκδικώντας μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.

Στη φωτογραφία διακρίνονται οι σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Δημήτρης Κατσαντώνης, Βασίλης Μάρας (δημοτικοί) και η Διονυσία Αθανασοπούλου (τοπική)3 σχόλια:

 1. Οι εργαζόμενοι,άνεργοι,ο βασανισμένος λαός μας
  είναι επιτακτική ανάγκη να αγκαλιάσει το ΠΑΜΕ
  γιατί είναι η μόνη ταξική δύναμη που αταλάντευτα
  παλεύει στη πρώτη γραμμή για τα δικαιώματα μας.
  Όλοι στη συγκέντρωση τη πρωτομαγιά του ΠΑΜΕ
  στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ .ώρα 10

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το σχόλιο γιατί δεν το δημοσίευσες;
  Μήπως ήταν υβριστικό;Μήπως θίγει πρόσωπα;
  Ή η δημοκρατία φτάνει μέχρι εκεί που μας βολεύει;
  Περιμένω την απάντηση σου μαζί με το σχόλιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αγαπητέ μου ανώνυμε φίλε (με το συμπάθιο αν είσαι γυναίκα) το σχόλιο σου το έγραψες το πρωί της Πρωτομαγιάς, στις 9 παρά δέκα. Αν το είχες στείλει 4 ώρες νωρίτερα θα ήταν δημοσιευμένο, από τότε. Ελπίζω πάντως το κάλεσμα σου να είχε ανταπόκριση κι ας μην μπόρεσα να το δημοσιεύσω έγκαιρα. Το πρωί δεν άνοιξα υπολογιστή, πήγα κατευθείαν στην ανεξάρτητη ταξική συγκέντρωση των πρωτοβάθμιων σωματείων και της λεγομένης εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς (ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΚΕ μ-λ, κλπ). Καμία πρόθεση και αν είσαι τακτικός αναγνώστης το γνωρίζεις. Κ.Σολ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή