Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011

Μνημείο Αντίστασης: αδιαφορία κι εδώ;

Ανοιχτή επίκληση στον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού, κ. Γιάννη Ελαιοτριβάρη
Αγαπητέ Αντιδήμαρχε, απευθύνομαι σε εσένα προσωπικά ως τον υπεύθυνο του ηλεκτροφωτισμού της πόλεως και σε ενημερώνω ότι: Το μνημείο της Εθνικής Αντίστασης δεν φωτίζεται πια το βράδυ, εδώ και πάρα πολλές μέρες, όπως θα έπρεπε. Κάποιοι κατέστρεψαν το προβολέα, όπως θα δεις και στην παρακείμενη φωτογραφία. Η αδιαφορία, μάλλον, πολλών, δεν φρόντισε να σε ενημερώσει. Το κάνω εγώ, επειδή κατά κάποιον τρόπο είχα συμμετάσχει στη μεταφορά του μνημείου σε αυτό το χώρο αλλά και και για την ανάδειξή του. Κι επειδή η διαδρομή για το σπίτι μου είναι κάθε βράδυ από εκεί, με πονάει η καρδιά μου να το βλέπω σκοτεινό. Σε εκλιπαρώ λοιπόν, εκμεταλλευόμενος την γνωριμία μας, κι επειδή ξέρω ότι εσύ δεν θα μείνεις αδιάφορος, να αφιερώσεις μόνο λίγα λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο σου και να φροντίσεις να αποκατασταθεί ο ηλεκτροφωτισμός του μνημείου. Αυτό πρέπει να γίνει άμεσα και προπαντός, πριν περατωθεί η εκδήλωση των συντρόφων του ΚΚΕ στον πευκώνα, γιατί όπως καταλαβαίνεις θα σχολιαστεί η δημοτική σας αρχή, αρνητικά. Ξέρω ότι δεν θα το ήθελες αυτό, ως εργάτης και παιδί του λαού που είσαι.
Αν χρειαστείς δε φωτογράφο όσο θα επιβλέπεις το "έργο" για το δελτίο τύπου, σου δηλώνω απερίφραστα ότι προσφέρομαι εθελοντικά να σε απaθανατίσω. Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω!
Υπόχρεος
Κώστας Σολωμός

3 σχόλια:

 1. Ο ακροβολιστής του Λένινγκραντ11 Απριλίου 2011 - 1:47 μ.μ.

  Στη σεμνή τελετή αντικατάστασης του σπασμένου προβολέως, πλην του προαναφερόμενου, καλό θα ήταν να παρίστανται (έστω κι'άνευ χαιρετισμού)και οι διάφοροι δημοτικοί "ηγέτες", "ηγετίσκοι" και "ηγετόπουλα"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. FILE AKROBOLISTH TOY LENIGKRANT KANEIS LATHOS.O ELAIOTRIBARHS EINAI ARKETOS!TOYS EPISKIAZEI OLOYS!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Υπάρχει περίπτωση να τον φωτογραφίσετε με μαγιο και να μου στείλετε μια φωτογραφία?Εν όψει καλοκαιριού θα μου είναι πολύ χρήσιμη για να τρώει ο γιός μου το φαί του στην παραλία,αλλά και για να δείχνω στην γυναίκα μου που με βαρέθηκε πως υπάρχουν και χειρότερα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή