Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012

Συγκέντρωση για το χαράτσι της ΔΕΗ

Διοργανώνεται αύριο, Τετάρτη 25 Γενάρη, 7:30 με 9:00 το πρωί έξω από τη ΔΕΗ Αγ.Αναργύρων
Συνελεύσεις Γεροβουνού, Αγ. Τρύφωνα και Αττάλου
Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΡΕΥΜΑ
Συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα τη δράση μας ενάντια στο «χαράτσι της ΔΕΗ». Η μαζική και οργανωμένη άρνηση πληρωμής του χαρατσιού είναι μια έμπρακτη συμβολή για την ανατροπή της φορομπηχτικής πολιτικής , μέρος της συνολικότερης αντιλαϊκής πολιτικής που εδραιώνει την φτώχεια και εξαπλώνει την ανεργία. Κάτω από τις προσταγές της Ε.Ε και του ΔΝΤ , η «μαύρη» συγκυβέρνηση (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ) έχει βαλθεί να λεηλατήσει ότι μας έχει απομείνει: μισθούς, συντάξεις, δικαιώματα. Να μας στερήσουν αυτά που αποκτήσαμε με κόπους μιας ζωής.
Πάρα τους εκβιασμούς και την τρομοκρατία που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση όλο προηγούμενο διάστημα πάνω από 1.500.000 νοικοκυριά δεν έχουν πληρώσει την 1η δόση του «Χαρατσιού της ΔΕΗ», είτε γιατί δεν θέλουν, είτε γιατί δεν έχουν είτε γιατί δεν μπορούν. Μπροστά στην αντίσταση του λαού αλλά και την πραγματική αδυναμία του λαού να πληρώσει η κυβέρνηση χρησιμοποιεί τη «λογική του μαστίγιου και του καρότου» , από την μια μεριά εξαγγέλλει μέτρα για τις ευπαθείς ομάδες και από την άλλη ανακοινώνει θα εκδοθούν εντολές διακοπής ,παρόλα αυτά η αντίσταση μας τους εμποδίζει .
Συνεχίζουμε την οργανωμένη Αντίσταση μας δεν θα μας τρομάξουν οι νέες απειλές και οι εκφοβισμοί τους, κτίζουμε τις σχέσεις μας με τους γειτόνους και τους άλλους εργαζόμενους της γειτονίας δεν θα τους επιτρέψουμε να κόψουν το ρεύμα σε κανένα σπίτι.
Δεν θα το ανεχτούμε! Δεν θα υποκύψουμε σε αυτόν τον εκβιασμό! ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ. Δεν θα νομιμοποιήσουμε τη ληστρική πολιτική που μας οδηγεί στην εξόντωση! ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ!
ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ! Συλλογικά και αποφασιστικά! Με όπλο την αλληλεγγύη! Σε κάθε γειτονιά, σε κάθε συνοικία, θα οργανώσουμε την πάλη μας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια φτιάχνοντας επιτροπές αγώνα, ανοιχτές σε όλους, με κάλεσμα προς όλους.
Ανοιχτές συνελεύσεις Γεροβουνού, Αγ. Τρύφωνα και Αττάλου καλούν σε παράσταση διαμαρτυρίας και κατάθεση λογαριασμών χωρίς το χαράτσι
Τετάρτη 25/01 από τις 7:30 π.μ. έως τις 9:00 π.μ.
έξω από τη ΔΕΗ Αγ. Αναργύρων .
ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ! Δεν θα επιτρέψουμε να μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα, καμιά οικογένεια χωρίς θέρμανση, κανένας συνάνθρωπός μας πεινασμένος, κανένας μόνος του!
Εκεί που το σύστημα και τα «παπαγαλάκια» του σπέρνουν την απελπισία, τη μοιρολατρία και την απογοήτευση, εμείς θα σπείρουμε την ελπίδα και τη διάθεση για αγώνα και διεκδίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου