Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΑΡΑΝΤΗ ΠΡΟΣ ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟ


Σε προηγούμενη ανάρτηση καλούσαμε τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Σπανό να μας στείλει τα ερωτήματα του δημάρχου κ. Σαράντη προς τον Νικητόπουλο, σχετικά με όσα γράφτηκαν στο blog της παράταξής του για το Ο.Τ. 409.



Δείτε ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ Ο.Τ 409;


Δεν νομίζω βεβαίως ότι θα υπάρξει ανταπόκριση. Και πριν τα αντικρίσουμε στα παραπολιτικά του ανένταχτου, ας δούμε τι ειπώθηκε:


Ο δήμαρχος, σχετικά με την απουσία του κ. Νικητόπουλου είπε δεν ξέρει αν αυτό οφείλεται λόγω ασθενείας (όπως ενημέρωσε με τηλεφώνημά του τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου) ή λόγω του ότι διαφώνησαν οι δικοί του, επικαλούμενος φήμες!


Αναφέρθηκε σε ένα νέο πολιτικό ήθος που όπως φαίνεται φέρνει ξανά στην πολιτική σκηνή, το πολιτικό ήθος άλλων εποχών που αντιπολίτευση ήταν κάποιοι, μάλλον τώρα συνεργάτες του κ. Νικητόπουλου, με λάσπη, με δικαστήρια και με σταματήματα έργων.

Ο κ. Σαράντης ρώτησε τον κ. Νικητόπουλο:
Τι εννοεί όταν λέει, ότι πολλά γράφονται και πολλά λέγονται για την οικοπεδοφιλία που επιδεικνύει η δημοτική αρχή; Που το πάει ο «εν λόγω κύριος» όταν γράφει «...Καλούμε την Διοίκηση του Δήμου να επιδείξει επιτέλους σοβαρότητα και υπευθυνότητα, αντί να σύρεται από επιθυμίες που καμία σχέση δεν έχουν με τις ανάγκες των δημοτών και της πόλης»;
Ο κ. Σαράντης κάλεσε τον κ. Νικητόπουλο ή να πει ευθέως αν τρώει οικόπεδα ή αν διαπραγματεύεται για ίδιον όφελος και ή να μην αφήνει υπονοούμενα ή να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

Ο κ. Σαράντης στη συνέχεια, είπε ότι θα πρέπει κάποια στιγμή να σιγουρευτούμε αν θέλουμε να λεγόμαστε και άνθρωποι, όχι μόνο πολιτικοί, σ’ αυτόν εδώ τον τόπο. Κατέληξε δε λέγοντας ότι «...δυστυχώς, ούτε δεσμεύσαμε οικόπεδα, ούτε έχουμε οικόπεδα, ούτε έχουμε χρήματα, ούτε κάνουμε δουλειές που να μπορούμε να βγάλουμε διάφορα χρήματα, ούτε οτιδήποτε πράγμα, άρα, τέτοια σχόλια και ιδίως επώνυμα, νομίζω ότι είναι ένα ξανά κατρακύλισμα όπως υπήρχε πάλι από κάποιους που ήταν τότε στην αντιπολίτευση».

Μετά τον δήμαρχο πήρε το λόγο ο κ. Ραυτόπουλος και τοποθετήθηκε λέγοντας:

«Δεν διέκοψα τον κ. Δήμαρχο αλλά πιστεύω θα ‘ταν πολύ πιο χρήσιμο να τοποθετηθεί ο κ. Δήμαρχος μ’ αυτά τα ερωτήματα παρουσία του κ. Νικητόπουλου για να πάρουμε και τις συγκεκριμένες απαντήσεις. Θεωρώ ότι δεν είναι σωστό πολιτικά να μιλάμε όταν είναι κάποιος απών. Αυτή είναι η άποψή μου, η πολιτική, τη καταθέτω, για οποιονδήποτε όχι μόνο για τον κ. Νικητόπουλο, αυτή είναι στάση αρχής για μένα».

Το λόγο έχει ο κ. Νικητόπουλος, νομίζω....



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου