Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ «Α. ΤΡΙΤΣΗΣ»

Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν...

Οι διοικήσεις και οι κυβερνήσεις αλλάζουνε, αλλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι παραμένουν ίδια, αν δεν χειροτερεύουν.
Τι κι αν οι δήμαρχοι πανηγύρισαν την αλλαγή διοίκησης στον φορέα διαχείρισης του πάρκου και για την «χορηγία» Λάτση, οι εργαζόμενοι του πάρκου έκαναν γιορτές απλήρωτοι.
Αντιγράφουμε από τα blogs της Απόδρασης και της Δημοτικής Αναγέννησης, την ανακοίνωση των εργαζομένων του πάρκου που απευθύνεται στην Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Τ. Μπιρμπίλη, στον ΑΣΔΑ, στους Δημάρχους και στα σωματεία εργαζομένων των δήμων Αγίων Αναργύρων, Ιλίου και Καματερού.

Για μια ακόμη φορά εμείς οι εργαζόμενοι στο πάρκο «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» μείναμε απλήρωτοι μέσα στις γιορτές.
Η Νέα Διοίκηση του πάρκου και το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Κλιματικής Αλλαγής μας αγνόησαν εντελώς. Δεν υπάρχει καμία καλυτέρευση της κατάστασης αλλά ούτε υπάρχει και ελπίδα βελτίωσης.
Όπως και στο προηγούμενο διάστημα που μείναμε για αρκετούς μήνες απλήρωτοι, το ίδιο συμβαίνει και τώρα.
ΕΜΕΙΣ οι εργαζόμενοι στο πάρκο δηλώνουμε ότι δεν θα ανεχτούμε άλλο τον εμπαιγμό του Υπουργείου Περιβάλλοντος και του Φορέα Διαχείρισης του πάρκου.
ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ για να μας καταβληθούν τα δεδουλευμένα τώρα.
Σε αυτή την προσπάθεια ζητάμε την συμπαράσταση κυρίως των εργαζομένων στους Δήμους Αγ. Αναργύρων- Ιλίου & Καματερού καθώς και των Δημοτικών Συμβουλίων.

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΕΜΠΑΙΓΜΟ
ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΤΩΡΑ

 
Νοεμβριος 2007: Από την επίσκεψη της Κανέλλη στο πάρκο όπου συζήτησε με τους εργαζόμενους τα προβλήματά τους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου