Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ

Κοινή καταγγελία εξέδωσαν οι κυβερνητικοί δήμαρχοι Αγίων Αναργύρων Νίκος Σαράντης, Ιλίου Νίκος Ζενέτος και Καματερού Νικήτας Καμαρινόπουλος για την αιματηρή επίθεση των ισραηλινών δυνάμενων στα πλοία του «Στόλου της ελευθερίας» που μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια στην πόλη της Γάζας.
Λέξη δεν θα βρείτε όμως για τις ευθύνες της κυβέρνησης που δεν έκανε τίποτα για να προστατεύσει τους έλληνες πολίτες από τις συλλήψεις και τους βασανισμούς. Που ανέχθηκε την κατοχή ελληνικού εδάφους (πλοίων και ελληνική σημαία) από τους Ισραηλινούς. Που προκάλεσε με τους ισχυρισμούς ότι είχε προειδοποιήσει για τους κινδύνους. Που έπρεπε να διακόψει κάθε διπλωματική επαφή. Που έπρεπε να κλείσει την πρεσβεία των σιωνιστών δολοφόνων.
Η κοινή καταγγελία των δημάρχων αναφέρει : «Η αιματηρή επίθεση έγινε σε διεθνή ύδατα, 80 ναυτικά μίλια μακριά από τις ακτές του Ισραήλ και της Γάζας, με αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό νεκρών και πολλούς τραυματίες.
Ο κυνισμός και η προκλητικότητα των Ισραηλινών δυνάμεων κατά των άοπλων πολιτών που μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια προς τον αποκλεισμένο Παλαιστινιακό Λαό της Λωρίδας της Γάζας, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.
Παραβιάζοντας κάθε έννοια διεθνούς δικαίου, το Ισραήλ, επιτίθεται δολοφονεί και συλλαμβάνει άοπλους ανθρώπους από 50 χώρες μεταξύ των οποίων και Έλληνες πολίτες
Καταγγέλλουμε το κράτος –τρομοκράτη του Ισραήλ για μια ακόμη δολοφονική πράξη η οποία προκαλεί οργή, αγανάκτηση και φυσικά αγωνία για την ειρήνη στην περιοχή αλλά και τις διεθνείς ισορροπίες.
Καταδικάζουμε την επίθεση στην ανθρωπιά και στην αλληλεγγύη και διαμαρτυρόμαστε για τη χρήση βίας ενάντια στις ανθρωπιστικές αποστολές και για την αδιαμφισβήτητη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Ζητάμε την παρέμβαση και την καταδίκη της επίθεσης από το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, την Ευρωπαϊκή Ένωση και τους διεθνείς οργανισμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου