Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Συνέχεια διώξεων για υπογειοποίηση γραμμών

Σεπόλια: Στις διώξεις απαντούν με αγώνα
Συνεχίζονται οι διώξεις των μελών της διοίκησης του εξωραϊστικού εκπολιτιστικού συλλόγου Σεπολίων «Η Αναγέννηση» από τον ΟΣΕ, για τις κινητοποιήσεις του συλλόγου για υπόγειες σιδηροδρομικές γραμμές. 
Στις 20 Νοέμβρη δικάζεται στο Α' Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών η πρόεδρος του συλλόγου Αλέκα Μπενάτου για κινητοποίηση της «Αναγέννησης» στις 20/11/2006. Όπως τονίζει ο σύλλογος σε σχετική ανακοίνωσή του, «ο ΟΣΕ αλλά και οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ αντί να προχωρήσουν σε εφαρμογή της απόφασης 3520/2006 του ΣτΕ για υπόγειες σιδηροδρομικές γραμμές στα όρια του Δήμου Αθηναίων, καταδιώκουν τη διοίκηση της «Αναγέννησης» που πάλεψε και παλεύει για υπόγειες σιδηροδρομικές γραμμές.
Η απόφαση 1296/2011 του ΣτΕ επιμένει στην υπογειοποίηση του μεγαλύτερου μέρους του σιδηροδρομικού δικτύου, εντός των ορίων του Δήμου Αθηναίων, όπου μέρος αυτού περνά από την περιοχή των Σεπολίων. Καμία δίωξη δεν πρόκειται να μας φοβίσει. Συνεχίζουμε να παλεύουμε και ζητάμε υπόγειες σιδηροδρομικές γραμμές στα όρια του Δήμου της Αθήνας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου