Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Εκλογική συνεργασία ΚΚΕ(μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ

Λάβαμε και δημοσιεύουμε ανοιχτή επιστολή από τρεις γείτονες μας, υποψηφίους βουλευτές με την εκλογική συνεργασία ΚΚΕ(μ-λ)  Μ-Λ ΚΚΕ
Τους Ανδρέα Βογιατζόγλου, Δημήτρη Βίδρα και Νίκο Ζυγογιώργο (από πάνω προς τα κάτω στην φωτογραφία)

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΙΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΑΣ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ
Συμπολίτες-συμπολίτισσες
Για άλλη μια φορά τα τελευταία χρόνια το πολιτικό σύστημα της χώρας ζητάει τη «λαϊκή νομιμοποίηση» μέσω των εκλογών για να μπορέσει να συνεχίσει το βάρβαρο έργο της επίθεσης στα λαϊκά δικαιώματα.
Μόνο που τούτες  οι εκλογές έχουν  πολλές διαφορές από τις προηγούμενες εκλογές. Η γειτονιά μας έχει πάρει φωτιά. Οι απροκάλυπτες ή  καμουφλαρισμένες επιθέσεις των ιμπεριαλιστών στις χώρες της Μ. Ανατολής και της Αφρικής οδηγούν  εκατομμύρια ανθρώπους στο δρόμο του ξεριζώμου και της προσφυγιάς. Ο ανταγωνισμός στο οικονομικό επίπεδο έχει φτάσει στα όρια του παροξυσμού, οικονομίες χωρών γκρεμίζονται μέσα σε μια στιγμή, προσπαθώντας ο κάθε ιμπεριαλιστής ν’ αυξήσει τα κέρδη του σε βάρος των υπολοίπων.

Την ίδια στιγμή οι ανταγωνισμοί των ιμπεριαλιστών στο γεωστρατηγικο επίπεδο γίνονται όλο και πιο «θερμοί» (Ουκρανία, Συρία) φέρνοντας το ενδεχόμενο ενός πολέμου ακόμα πιο κοντά.
Οι λαοί σ’ όλο τον πλανήτη δέχονται μια επίθεση χωρίς προηγούμενο στα δικαιώματά τους και αντιστέκονται όσο και όπως μπορούν με εμφανή την έλλειψη της οργανωμένης αντίστασης.
Στη χώρα μας μετά από πέντε χρόνια άγριας επίθεσης στα λαϊκά δικαιώματα, μεγάλα κομμάτια του λαού μας τον περασμένο Γενάρη στήριξαν την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, ελπίζοντας στην αυταπάτη ότι τουλάχιστον θ’ ανακουφίζονταν. Πολύ γρήγορα όμως «η ελπίδα που ερχόταν» μετατράπηκε σε εφιάλτη.
Χρειαστηκε όμως ο λαός να εμπαίχτει για άλλη μια φορά μέσω του δημοψηφίσματος που το ΟΧΙ της Κυριακής μετατράπηκε σε ΝΑΙ πριν ξημερώσει η Δεύτερα, δικαιώνοντας πέρα για πέρα τη στάση μας  για ΑΠΟΧΗ από το κάλπικο δημοψήφισμα.
Κάτω απ΄ το βάρος της υπογραφής του 3ου μνημονίου και της εφαρμογής των αντιλαϊκών μέτρων που περιέχει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατέφυγε σε εκλογές με τις ευλογίες των ιμπεριαλιστών. Το σύστημα στην Ελλάδα αναζητά τον καλύτερο διαχειριστή, που θα συνεχίσει την επίθεση στα λαϊκά δικαιώματα και το βαθέμα της εξάρτησης. Χωρίς να είναι βέβαιο ότι θα τον εξασφαλίσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Για να το καταφέρει σκορπίζει απλωχερα μεσω των μέσων του τη μοιρολατρία και ενισχύει την απογοήτευση που προήλθε από την διάψευση των αυταπατών.
Καλούμε το λαό να μαυρίσει τις παλιές και καινούργιες δυνάμεις της εξάρτησης και του κεφαλαίου. Να απομονώσει του φασίστες παρά τις σοβαροφανείς αντιμνημονιακές προβιές που φοράνε. Να γυρίσει την πλάτη στις «κουρελιασμενες ελπίδες» των αυταπατών, και των μεταβατικών προγραμματων.
Η διέξοδος για το λαό θα έρθει μέσα απο το δρόμο του αγώνα κόντρα στη απογοήτευση τη μοιρολατρία και την υποταγή.
Αντίσταση- Οργάνωση- Αγώνας! Αυτός είναι ο δρόμος του λαού μας και όλων των λαών του κόσμου! Για ν’ ανατρέψει την επίθεση, για να κατακτήσει δικαιώματα για ν’ απελευθερωθεί η χώρα απ’ τα δεσμά της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης.
Καλούμε το λαό να στηρίξει, να δυναμώσει τις δυνάμεις της αντίστασης, της αντιιμπεριαλιστικής πάλης και της ελπιδοφόρας προοπτικής για το λαό. Να πάει ένα βήμα παραπέρα η ιστορία των λαών και του λαού μας. Ο δρόμος του λαού πάει πλάι -πλάι με τους επαναστάτες κομμουνιστές. Είναι επείγουσα ανάγκη να οικοδομηθεί ένα πλατύ μέτωπο πάλης, ενάντια στην επίθεση και την εξάρτηση. Σε αυτή την κατεύθυνση προσπαθεί να συμβάλλει η «Λαϊκή Αντίσταση-Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία».  Μέσα σ’ αυτή την πάλη ο λαός θα χτίσει τα κόμματά του και την προοπτική του για μια Ελλάδα ειρηνική, δημοκρατική, ανεξάρτητη και σοσιαλιστική.
ΣΤΗΡΙΞΤΕ – ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΚΕ(μ-λ)  Μ-Λ ΚΚΕ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΟΓΙΑΝΤΖΟΓΛΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΙΔΡΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΖΥΓΟΓΙΩΡΓΟΣ
Υποψήφιοι βουλευτές της Εκλογικής Συνεργασίας  ΚΚΕ(μ-λ)  Μ-Λ ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου