Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

ΤΟ ΚΚΕ ΑΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ

Με χθεσινή του ανακοίνωση, το ΚΚΕ καταγγέλλει ευθέως τη δημοτική αρχή και τον δήμαρχο κ. Σαράντη, για τα τεκταινόμενα στην πλατεία Αγίων Αναργύρων και στο Αναψυκτήριο...
Όπως αναφέρεται, η δημοτική αρχή ’’δραπετεύει’’ στο παρελθόν επιχειρώντας με τη ‘’φυγή’’ αυτή να δικαιολογήσει τις αντιλαϊκές επιλογές της και να εμφανίσει δημοτικές αρχές με αγωνιστική πορεία, όμοιες με αυτήν.
Το ΚΚΕ καταγγέλλει επίσης, ότι η σημερινή δημοτική αρχή «αντί να αγωνίζεται για την προστασία των υφιστάμενων και την απόκτηση νέων ελευθέρων χώρων, προκειμένου να ανασάνει ο λαός των Αγίων Αναργύρων, πρωτοστατεί στην παράδοσή τους στο ιδιωτικό κεφάλαιο και στην τσιμεντοποίησή τους».
Την ανακοίνωση, η οποία μοιράζεται ήδη στους Αγίους Αναργύρους, τη διαβάζετε ολόκληρη ΕΔΩ.

Ούτε οι δεξιά δεν το παραχώρησε...

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ εκδόθηκε λόγω των δημοσιεύσεων της εφημερίδας «ανένταχτος δημότης» σχετικά με την πλατεία, το αναψυκτήριο και την παραχώρησή τους σε ιδιώτες. Είναι αυτή η εφημερίδα η οποία εκτός «απ΄ το να σελιδοποιεί δελτία τύπου της διοίκησης του δήμου» έχει αναλάβει εργολαβικά να παραπληροφορεί και να συκοφαντεί τους πολιτικούς αντιπάλους της σημερινής δημοτικής αρχής.
Το άρθρο της , αλήθειες (για κάποιους)» είναι στην ουσία αναδημοσίευση της επιστολής του κ. Σαράντη προς τον υπουργό εσωτερικών κλπ κ. Ραγκούση. Αποσιωπάει όμως το γεγονός των δύο ερωτήσεων στη βουλή από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ. Πως να το εξηγήσει αυτό στους αναγνώστες; Με την αστεία επιχειρηματολογία που χρησιμοποίησε στην εν λόγω επιστολή ότι οι βουλευτές του ΚΚΕ εξαπατήθηκαν; Παρουσιάζοντας το «άσπρο μαύρο»;
Ακόμα και οι δεξιά παράταξη του κ Τρίγκα είχε καταψηφίσει το έκτρωμα της πλατείας, ακόμα κι η δεξιά δημοτική αρχή του κ. Τρίγκα το διαχειρίστηκε η ίδια το αναψυκτήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου