Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Έπιστολή παραίτησής μου από το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Γυμναστηρίου

Άγιοι Ανάργυροι, 01/04/2010

Προς
  • Τον Πρόεδρο Δ.Σ. κ. Φ. Παπαρρίζο
  • Μέλη Δ.Σ. Δημοτικού Γυμναστηρίου
  • Δήμαρχο και Δημοτικό Συμβούλιο Αγίων Αναργύρων

Θέμα: «ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ»

 
Αγαπητέ Πρόεδρε
Με την παρούσα επιστολή μου σου υποβάλω και εγγράφως την παραίτηση μου από το διοικητικό συμβούλιο του Δημοτικού Γυμναστηρίου, όπως ήδη σε ενημέρωσα τηλεφωνικά.
Όλα αυτά τα χρόνια που συμμετείχα, οι προσπάθειες μου στόχο είχαν τη επίλυση προβλημάτων προς όφελος των συμπολιτών μας και δη των αθλουμένων. Αντέδρασα αρκετές φορές στις πολιτικές απαξίας που εφήρμοσαν οι προηγούμενες δημοτικές αρχές.
Στη μίζερη διαχείριση των προηγούμενων χρόνων προστέθηκε και η πολιτική της σημερινής δημοτικής αρχής, η οποία ακολουθώντας και στο γήπεδο τη γενικότερη αδιαφανή, αλαζονική και αντιδημοτική της πολιτική επέτεινε τα προβλήματα. Ενδεικτικά θυμίζω ότι η σημερινή διοίκηση δεν έχει διαθέσει ούτε ένα ευρώ, από την επιχορήγηση που τάχα μου προϋπολογίζει κάθε χρόνο για να δώσει στο γήπεδο.
Μια τέτοια πολιτική δεν νομίζω ότι αξίζει στον αθλητικό κόσμο, στους νέους και νέες που αθλούνται ή που χρησιμοποιούν το γήπεδο για άλλες εκδηλώσεις.
Αγαπητοί συνάδελφοι μέλη του Δ.Σ.
Ευχαριστώ για την υπομονή σας, στην διαφορετική αντίληψη και απόψεις που εξέφρασα όλο αυτό το διάστημα στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. και που πολλές φορές μας έφεραν σε σύγκρουση και σας εύχομαι καλή συνέχεια.
Η συμμετοχή μου στο Δ.Σ. του γηπέδου ως εκπρόσωπος της Δημοτικής Αναγέννησης, παράταξη που υπηρέτησα με συνέπεια και σθένος, έκανε τον κύκλο της.
Σήμερα, δεχόμαστε μια ανηλεή συντονισμένη επίθεση από κυβέρνηση, ΕΕ και κεφάλαιο. Αυτό δεν μας αφήνει ανεπηρέαστους. Όπως ανεπηρέαστους δεν μας αφήνει η νέα δομή των δήμων που προωθείται με το σχέδιο Καλλικράτης.
Η απάντησή μας πρέπει να είναι ενωτική και αποτελεσματική. Απαιτείται ένας νέος ελπιδοφόρος κύκλος, ανοιχτών και ενωτικών δράσεων, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η αντεργατική –αντιλαϊκή λαίλαπα, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα μικρά και μεγάλα προβλήματα των εργαζομένων και γενικότερα των λαϊκών στρωμάτων.
  
Κώστας Σολωμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου