Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

ΤΟ ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΝΩΜΗΣ

Καλώς την  ξανά στη γειτονιά μας τη «Νέα Γνώμη», φυλλάδα ταγμένη στην υπηρεσία των δημάρχων ή άλλων «παραγόντων» που την χρηματοδοτούν εμμέσως και αμέσως.
Ένας τέτοιος δήμαρχος και ο δικός μας ο κ. Σαράντης, γι’ αυτό και το λιβανιστήρι πάει σύννεφο:
Στον κύριο τίτλο της λοιπόν θέλει μας πείσει για τις «πιέσεις του δημάρχου προς την κυβέρνηση για όλα τα θέματα του δήμου». Δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που να μην μειδίασε γι’ αυτη τη δράση που αποδόθηκε στον τοπικό μας κομματάρχη.
Στην μέσα σελίδα της μας πληροφορεί με τη σειρά της για τα εγκαίνια του Δ’ βρεφονηπιακού σταθμού και καταλήγει με το να μας πληροφορεί ότι η δημοτική αρχή Σαράντη νοικοκύρευσε και εξυγίανε τα οικονομικά του δήμου (έκανε το ακατόρθωτο). Το ότι μας χρέωσε με τέσσερα δάνεια δεν είδε, δεν άκουσε, δεν έμαθε, βλέπετε εισέπραξε από το δήμο μας μόνο το 2009 και ως ανεξόφλητα υπόλοιπα περίπου 6.000€, για δημοσιεύσεις σε πειραιώτικη εφημερίδα.
Και εξηγούμαστε:
Προσφάτως για όσους δεν είναι παρατηρητικοί, στο site του δημοτικού συμβούλου Νίκου Νταηλάκη, δημοσιεύτηκαν εισηγήσεις της δημοτικής αρχής με την υπογραφή του Αντιδήμαρχου Π. Τσελέκα, με τις οποίες καλούνταν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι ψηφίσουν πιστώσεις Π.Ο.Ε. (Παρελθόντων Οικονομικών Ετών) ύψους 1.684,11€ και 4.253,02€ (5.937,13€) υπέρ δικαιούχου με την επωνυμία ΒΕΛΛΑΣ ΑΣΤ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.
Ο κύριος Δ. Βέλλας είναι εκδότης – ιδιοκτήτης της εφημερίδας «ΝΕΑ ΓΝΩΜΗ» και ως τέτοιος σύμφωνα με τις παραπάνω εισηγήσεις έπρεπε να λάβει από το Δήμο τα ποσά των 699,99€ και 238,00€, σύνολο δηλαδή 937,99€. Τα υπόλοιπα περίπου 5.000€ ο κύριος Βέλλας θα τα εισπράξει ως εκδότης – ιδιοκτήτης της εφημερίδας «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕΑ», καθημερινή οικονομική ναυτιλιακή εφημερίδα του Πειραιά, όπως η ίδια αναφέρει στον τίτλο της. Κι όπως αποκαλύπτει ο Νίκος Νταηλάκης, ο Δήμος μας προκειμένου να προσλάβει ειδικό συνεργάτη με εμπειρία σε οικονομικά θέματα πλήρωσε για να μπει ανακοίνωση στην εν λόγω εφημερίδα που κυκλοφορεί στον Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου