Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 12 μ.μ.
ΟΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΒΟΥΝΟΥ-ΑΤΤΑΛΟΥ-ΑΓ.ΤΡΥΦΩΝΑ ΚΑΛΟΥΝ
ΠΟΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ Λ. ΦΥΛΗΣ [ΜΑΝΑΡΑ]

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΡΟΒΟΥΝΟΥ ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 11.30 π.μ. ΣΤΟ 3ο καπη[εργατικες πολυκατοικιες ]
ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΓ,ΤΡΥΦΩΝΑ 11.30 π.μ. ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΣΙΑΤΟΥ ΑΓ.ΤΡΥΦΩΝΑ
ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΤΤΑΛΟΥ 11:30 π.μ. ΣΤΗ Λ. ΦΥΛΗΣ [ΜΑΝΑΡΑ]

Η φτώχεια και η πείνα απλώνεται ραγδαία. Οι ουρές της ανεργίας επεκτείνονται. Κάτω από τις προσταγές της τρόικας, η «μαύρη» συγκυβέρνηση (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ) έχει βαλθεί να λεηλατήσει ότι μας έχει απομείνει: μισθούς, συντάξεις, δικαιώματα. Να μας στερήσουν αυτά που αποκτήσαμε με κόπους μιας ζωής.
Και σήμερα, σε ένα αποκορύφωμα της βάρβαρης πολιτικής τους ,μετά τα χαράτσια «αλληλεγγύης» έρχονται και τα χαράτσια της ΔΕΗ. Το ζήτημα της άρνησης πληρωμής του τέλους ακινήτων αποτελεί μια σημαντική μάχη. Γι αυτό η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ–ΝΔ–ΛΑΟΣ, δείχνει να έχει θορυβηθεί από την μαζικότητα και τη μαχητικότητα της αντίστασης. Από τη μια, προσπαθεί να δώσει μια εικόνα «εκλογίκευσης» του μέτρου, με την εξαίρεση ευπαθών ομάδων, την παράταση του χρόνου για διακοπή από 40 σε 80 ημέρες, θέλοντας να ρίξει στάχτη στα μάτια της κοινωνικής πλειοψηφίας. Από την άλλη εντείνει την καταστολή, (πχ συλλήψεις συνδικαλιστών στη κατάληψη της ΔΕΗ), στέλνοντας ένα σαφέστατο μήνυμα σε όσους αντιστέκονται.
Θα τσιμπησουμε ¨η θα συνεχισουμε πιο ενωμενοι και αποφασισμενοι
Οι εργαζόμενοι και ο λαός θα εντείνουμε τον αγώνα μας: να αρνηθούμε να πληρώσουμε το χαράτσι, που λεηλατεί όποιο εισόδημα μας έχει απομείνει και πηγαίνει στη μαύρη τρύπα του χρέους, στους ξένους και ντόπιους τοκογλύφους-τραπεζίτες. Όλοι μαζί μπορούμε να καταργήσουμε το νόμο, να ανατρέψουμε τα χαράτσια της εξαθλίωσης και κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ που τα εφαρμόζουν.
ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ! Συλλογικά και αποφασιστικά! Με όπλο την αλληλεγγύη! Σε κάθε γειτονιά, σε κάθε συνοικία, οργανώνουμε την πάλη μας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια φτιάχνοντας επιτροπές αγώνα, ανοιχτές σε όλους, με κάλεσμα προς όλους.
ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ! Δεν θα επιτρέψουμε να μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα, καμιά οικογένεια χωρίς θέρμανση, κανένας συνάνθρωπός μας πεινασμένος, κανένας μόνος του!
Εκεί που το σύστημα και τα «παπαγαλάκια» του σπέρνουν την απελπισία, τη μοιρολατρία και την απογοήτευση, εμείς θα σπείρουμε την ελπίδα και τη διάθεση για αγώνα και διεκδίκηση:
ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ
ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ–ΣΥΖΗΤΑΜΕ –ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
Δεν πληρώνουμε τα χαράτσια, την κρίση και το χρέος τους
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου