Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι

Φωτο από agan-kamatero.gr
Αυτή η λαϊκή παροιμία μπορεί να συμβολίσει το γεγονός που έγινε στο Καματερό, με τον ιδιοκτήτη της κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην οδό Αθηνάς στο Καματερό.
Το Σάββατο 08 Φεβρουαρίου 2014, το απόγευμα, μπροστά στο χώρο που είναι τοποθετημένη η κεραία έγινε μαζική συγκέντρωση των κατοίκων, όπου οι κάτοικοι σύσσωμοι και αποφασισμένοι δήλωσαν ότι δεν ανέχονται την ύπαρξη της κεραίας ούτε μία μέρα.
Ακόμα, κάλεσαν τη Δημοτική αρχή να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες και έδωσαν ραντεβού την Δευτέρα το απόγευμα, μετά την συνάντηση που θα γινόταν με τον ιδιοκτήτη στο Δημαρχείο το πρωί.
Ο ιδιοκτήτης, μετά και από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε, αντί να ευαισθητοποιηθεί και να προχωρήσει στην οικειοθελή κάθοδο της κεραίας, δια μέσου εισαγγελικής παραγγελίας "εξέφρασε παράπονα" σε βάρος της κατοίκου της περιοχής Γεωργίας Νίκα (παλαιού μέλους της Επιτροπής Αγώνα ενάντια στις κεραίες) και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ζήση Πότση, ότι δήθεν τον απειλούν και τον εξυβρίζουν.
Η απάντηση των κατοίκων ήταν ότι πήγαν όλοι μαζί να παραλάβουν την εισαγγελική παραγγελία δηλώνοντας την απόφαση τους να συνεχίσουν τον αγώνα και δήλωσαν ότι δεν τους τρομάζουν οι απειλές του.
Εκείνος που πρέπει να είναι υπόλογος, είναι αυτός που με την τοποθέτηση της κεραίας απειλεί κάθε μέρα την υγεία και την ζωή μας από την επίδραση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας που εκπέμπει η «κεραία του θανάτου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου