Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Αντιδράσεις για την παραχώρηση του Πευκώνα και από το Σύλλογο Φίλων Μουσικής & Ποίησης

Ο ‘’ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ και ΠΟΙΗΣΗΣ’’ που σκοπό του έχει την πολιτιστική ανάπτυξη στον δήμο μας, εκφράζει την διαφωνία του για την απόφαση της δημοτικής αρχής να παραχωρήσει τον χώρο του γηπέδου ‘’ ΧΑΝΤΜΠΟΛ’’ σε ιδιώτη, (στην εταιρία ‘’STUDIO LIVE’’) για την διοργάνωση εκδηλώσεων, ο οποίος θα έχει και την οικονομική εκμετάλλευση του χώρου και των εκδηλώσεων.
Πέρα από τα άλλα προβλήματα που θα δημιουργήσουν αυτές οι εκδηλώσεις στην γύρω περιοχή, (θέμα πυρασφάλεiας του ‘’ΠΕΥΚΩΝΑ’’, κοινής ησυχίας των κατοίκων κ.λ.π), σαν σύλλογος στον τομέα που μας αφορά πιστεύουμε ότι:
Αυτές οι αντιλήψεις οδηγούν σε δρόμους εντελώς αντιθέτους από αυτούς που οδηγούν στη πολιτιστική ανάπτυξη του δήμου μας.
Είναι αδιανόητο το Δ.Σ του πολιτιστικού οργανισμού που οφείλει να χαράσσει τα πολιτιστικά δρώμενα στο δήμο συνεργαζόμενο με τους πολιτιστικούς φορείς και τους καλλιτέχνες συνδημότες μας, να εκχωρεί σε ιδιώτες την διενέργεια εκδηλώσεων.
Σαν σύλλογος μας λοιπόν ζητάμε:
  • Από όλους τους μαζικούς φορείς και τους καλλιτέχνες του δήμου μας να εκδηλώσουν την αντίθεση τους σε αυτήν την απόφαση.
  • Από όλες τις δημοτικές παρατάξεις να αντιπαλέψουν αυτή την αντίληψη για τον πολιτισμό που διαμορφώνεται στον δήμο μας.
Θέλουμε τέλος να δηλώσουμε, ότι μας βρίσκει σύμφωνους η δημιουργία από τον δήμο ‘’ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ’’ στον χώρο του ‘’ΠΕΥΚΩΝΑ’’ του γηπέδου ‘’ΧΑΝΤΜΠΟΛ’’ και του περιβάλλοντος χώρου όπως και η μετατροπή του γηπέδου σε θέατρο ‘’ΜΑΝΟΣ ΞΥΔΟΥΣ’’.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ
ΤΟ Δ.Σ

1 σχόλιο:

  1. Mα αυτος ηταν και ο λογος που εξαρχης ο Σπυροπουλος (ενας εκ των ιδιοκτητων του LIVE STUDIO) πολιτευθηκε με τον Σαραντη,για να μπει στα πολιτιστικα και να σπρωξει τετοιες κινησεις...τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή