Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ

Συγκέντρωση Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, ώρα 11 το πρωί, σε αίθουσα του Β’ ΚΑΠΗ

Την Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, ώρα 11 π.μ. στην αίθουσα του Β΄ ΚΑΠΗ (Πλατεία Πλαπούτα) έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση με θέμα την συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας, στους οχτώ (8) δικαζόμενους αγωνιστές, συμπολίτες μας, μέλη της Επιτροπής Κατοίκων για την πλήρη υπογειοποίηση του προαστιακού, που κατηγορούνται «για παρακώλυση συγκοινωνιών».
Η δίωξη αυτή γίνεται, επί της ουσίας, «...γιατί συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις των κατοίκων της περιοχής μας ζητώντας την πλήρη υπογειοποίηση των γραμμών του προαστιακού. Διώκονται γιατί «τόλμησαν» να διεκδικήσουν το δικαίωμα στην ποιότητα ζωής, δικαίωμα που καταργείται στην πράξη από τον τρόπο εκτέλεσης του έργου του προαστιακού...» όπως περιγράφει και η ανακοίνωση της Δημοτικής Αναγέννησης που είχε εκδοθεί.

Το ιλαροτραγικό της υπόθεσης είναι, ότι ένας εκ των διωκομένων την ημέρα που γινόταν «το έγκλημα της παρακώλυσης των συγκοινωνιών» ήταν στην Θεσσαλονίκη.

Η υπόθεση εκκρεμεί μετά την αναβολή της πρώτης δίκης (22-5-2008) και θα εκδικασθεί στις 14 Οκτωβρίου 2009, στα κτίρια της Ευελπίδων.

Σχετικά άρθρα
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΕ ΔΙΚΗ 8 ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ
http://dimotikianagennisiagionanargyron.blogspot.com/2008/05/blog-post_22.html
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ 8 ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ
http://dimotikianagennisiagionanargyron.blogspot.com/2008/05/8.html

ΑΠΟΔΡΑΣΗ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
http://www.a-po-drasi.gr/?p=157

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου