Κυριακή 23 Μαΐου 2010

ΟΔΟΣ ΑΡΤΗΣ

Η οδος Αρτης ειναι ενας δρομος σχεδον στα ορια του δημου με τον δημο Αχαρνων.
Πριν απο 3 μηνες περιπου εγινε μια συναντηση ενημερωση μεταξυ των κατοικων της οδου και δυο εκπροσωπων του δημου του κ. Ρουσσου και του κ. Τσελεκα .
Η προταση εκ μερους του δημου ηταν για κατασκευη δρομου ηπιας κυκλοφοριας με τοποθετηση τουβλων  και δενδροφυτευση.Ενα προχειρο σχεδιαδιαγραμμα ειχε παρουσιαστει για να δειξει πως θα διαμορφωνονταν ο δρομος. Επισης δοθηκε η διαβεβαιωση οτι θα τοποθετηθουν και πινακιδες που θα επετρεπαν την σταθμευση μονο σε αυτοκινητα των κατοικων της οδου Αρτης λογω της ελλειψης επαρκους χωρου.
 Τι εγινε? Ο δρομος στρωθηκε με λευκες πλακες πεζοδρομιου οι οποιες ειναι ακαταλληλες για την διελευση αυτοκινητων ιδιαιτερα μεγαλων. Ηδη καποιες απο τις πλακες εχουν αρχισει να φθειρονται.Εδω πρεπει να σημειωθει οτι το εργο ανηκει στο πακετο των αντισταθμιστικων που <κερδισε> ο δημος για το εργο εγκλημα του προαστιακου .Αυτο σημαινει οτι ναι μεν η κατασκευη γινεται απο την ΕΡΓΟΣΕ με αναθεση σε ιδιωτικη εταιρεια αλλα κατοπιν η συντηρηση ειναι δουλεια του δημου(?)
Εδω πρεπει να σημειωθει οτι ελεγχος αλλα και παραλαβη του εργου δεν εχει γινει,πραγμα που σημαινει οτι κανεις δεν εχει ευθυνη γιαυτο  το εργο.
Επι πλεον ο δρομος καθε αλλο παρα ηπιας κυκλοφοριας εγινε,τα αυτοκινητα συνεχιζουν να διερχονται με τον ιδιο τροπο,οσο για την αισθητικη ,αυτη παει περιπατο.
Δυστυχως εδω και 20 χρονια ειμαστε θεατες στο ιδιο εργο,τρια χρονια απραξια και μολις πλησιαζουν οι εκλογες αρχιζουν τα εργα στο αρπα κολλα.
Πολλα απο αυτα ειναι της Κυριακης χαρας και της Δευτερας λυπης.
Στην περιοχη αυτη υπαρχει και συνεχεια με την απουσια της δημοτικης αρχης απο τα προβληματα της καθημερινοτητας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου