Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Πάρκο Τρίτση: Συζήτηση με απουσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων

Τις προηγούμενες ημέρες είχαμε τη συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Αττικής για το Πάρκο Τρίτση, την οποία και δημοσιεύσαμε εδώ.
Σ’ αυτήν τη συνεδρίαση δεν παρέστη εκπρόσωπος του δήμου μας! Η αιτιολογία εκ μέρους του δημάρχου ήταν ότι «...η συζήτηση ήταν χωρίς λόγο και ουσία...»
 Ο δημοτικός σύμβουλος της «Αλληλεγγύης» Γιάννης Γκολφινόπουλος μας ενημερώνει σχετικά:
«Σε ερώτηση που κατέθεσα στο δήμαρχο κ. Σαράντη στο δημοτικό συμβούλιο "για το λόγο της απουσίας εκπροσώπου του δήμου -για μια ακόμη φορά- από το Περιφερειακό Συμβούλιο, ενώ συζητιέται το θέμα του Πάρκου", ο δήμαρχος μου απάντησε ότι η Περιφέρεια δεν είναι αρμόδια και ότι δεν παρευρέθηκαν γιατί η συζήτηση ήταν χωρίς λόγο και ουσία, αφού έχει ξαναγίνει. Τοποθέτηση και άποψη που ταυτίζεται με αυτήν του Περιφερειάρχη κ. Σγουρού. Να θυμίσω εδώ ότι πριν μερικούς μήνες που "είχε ξαναγίνει η συζήτηση" ο δήμος μας πάλι απουσίαζε, με την δικαιολογία ότι δεν ενημερώθηκε ποτέ για την διεξαγωγή του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Σε αντίθετη κατεύθυνση, ο δήμαρχος Ιλίου, κ.Ζενέτος ήταν κεντρικός ομιλητής σε όλες τις συνεδρίες με αυτό το θέμα. Και μάλιστα τοποθετούταν ως "εκπρόσωπος της αυτοδιοίκησης" που γειτνιάζει με το Πάρκο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου