Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Αποσύρεται ο Τρίγκας από υποψήφιος δήμαρχος

Χωρίς επίσημο υποψήφιο η ΝΔ;
Ο πρώην δήμαρχος δεν θα είναι τελικά υποψήφιος για τον ενιαίο δήμο πλέον Αγίων Αναργύρων - Καματερού, παρότι είχε εξασφαλίσει το χρίσμα της ΝΔ, όπως μας διαβεβαίωσαν τοπικά στελέχη του κόμματος, αλλά και όπως δηλώνει ο ίδιος. Έτσι η ΝΔ βρίσκεται χωρίς υποψήφιο δήμαρχο μιας και όπως μας διαβεβαίωσε σημαίνον στέλεχος της Τοπικής οργάνωσης με το οποίο επικοινωνήσαμε, η ΝΔ δεν θα δώσει το χρίσμα στον Χρ. Δανάκο, ο οποίος ήδη έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του ως «ανεξάρτητος». Οι «επίσημες» εξηγήσεις» είναι ότι ο Τρίγκας δεν βρίσκει υποψηφίους συμβούλους ή όπως λέει και ο ίδιος, δεν έχει λεφτά για να «κατέβει». Ο δε Δανάκος έχει ήδη αρχίσει τις διαβουλεύσεις με συμπολίτες μας που είχαν δραστηριοποιηθεί με τους συνδυασμούς των Τρίγκα, Ταμπακίδη και Νικητόπουλου στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.
Καλώς τα παιδιά 
Πολύ «κακές γλώσσες» ισχυρίζονται ότι ο λόγος που αποσύρεται ο Τρίγκας δεν είναι αυτός που προβάλλει, αλλά ότι έχει να κάνει με τις άριστες σχέσεις που έχει με τον σημερινό δήμαρχο Νίκο Σαράντη, σχέσεις που διατηρούνται εδώ και 9 περίπου χρόνια. Λέγουν λοιπόν ότι Τρίγκας αποσύρεται προκειμένου να διεκολύνει τον σημερινό δήμαρχο, με μετεκλογικό αντάλλαγμα κάποια έμμισθη θέση - πιθανόν και αυτή του ...Προέδρου του φιλόπτωχου ταμείου που όπως οι ίδιοι είχαμε διαπιστώσει επιθυμούσε - (διαβάστε κι αυτό)
Το σενάριο αυτό ενισχύεται και από γεύματα που έλαβαν χώρα, στο γνωστό εστιατόριο «αμπελάκια» της Νέας Φιλαδέλφειας, και στα οποία συμμετείχε πρώην στέλεχος και δημοτικός σύμβουλος του Τρίγκα, ο οποίος έχει υποχρέωση στον σημερινό δήμαρχο, από την εποχή που εκλέχθηκε ο Τρίγκας και η παράταξή του δημοτική αρχή και είχε βοηθηθεί για την εκλογή του. (διαβάστε κι αυτό)
Κι όλα αυτά μιας και τα αποτελέσματα πρόσφατης δημοσκόπησης που έγινε στην περιοχή μας, φέρνουν τον σημερινό δήμαρχο να μην ξεπερνά το 40% και να έχουμε στον δεύτερο γύρο αναμέτρηση με τον υποψήφιο του ΚΚΕ Δ. Κατσαντώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου