Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Θέλουμε τη σκληρή κριτική σας...

Στα εισερχόμενα του Παρατηρητή υπάρχουν τρία ανώνυμα σχόλια, ένα στην ανάρτηση «Η δημοτική αρχή Σαράντη εμπορεύεται την ανεργία» και δύο «Στην τελική ευθεία». Χωρίς να υπάρχει διάθεση για την παραμικρή «λογοκρισία» Θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή στους φίλους αναγνώστες που επιθυμούν να σχολιάσουν τις αναρτήσεις μας ότι υπάρχουν κάποια βασικά πράγματα που οφείλουμε να τηρήσουμε. Οι αναφορές σε χρήματα πάνω ή κάτω από το τραπέζι δεν αμφιβάλλουμε ότι μπορεί να υπάρχουν, αλλά για να αναφερθούμε θα πρέπει να υπάρχουν και αποδείξεις. Η αναφορά σε ονόματα πρέπει να γίνεται προσεκτικά. ΠΟΛΥ προσεκτικά! Καλύτερα δέκα ένοχοι έξω παρά ένας αθώος στη φυλακή είναι η άποψή μας. Στοιχεία και πάλι στοιχεία και μάλιστα διασταυρωμένα.. Στο blog θέλουμε τη σκληρή κριτική σας (ακραία τη λένε μερικοί) αλλά σε θέματα πολιτικής. Δεν εξαιρούμε και αυτά της χρηστής διοίκησης, της διαφάνειας, ή της διαχείρισης. Και δεν μας αφορά αν θέλετε να στέλνετε σχόλια ως ανώνυμοι ή επώνυμοι.
Αυτή τη φορά (πρώτη και τελευταία) θα κάνουμε αναφορά σ’ αυτά τα σχόλια πιστεύοντας ότι γίναμε κατανοητοί και δεν θα βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να τα απορρίπτουμε.
Αναδημοσιεύουμε το σχόλιο στην ανάρτηση «Η δημοτική αρχή Σαράντη εμπορεύεται την ανεργία» με την απαραίτητη διαγραφή των ονομάτων
ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ; ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ! ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (Σ.Σ. αναφέρονται δύο ονόματα)ΣΑΣ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ! Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑΣ??????? 
Σχόλια «Στην τελική ευθεία»: 
Με τη υπογραφή ΨΑΓΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ γίνεται αναφορά στον Κουρκουμέλη και στο πως κατέληξε στο ψηφοδέλτιο του Δανάκου. Και καταλήγει:
ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ Ο ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΗΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΔΑΝΑΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ??? ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ
Άλλος ανώνυμος αναγνώστης αναφέρεται στη γνωστή ιστορία της ανακαίνισης του γραφείου δημάρχου, στους διπλούς μισθούς στελεχών της επιχείρησης που έχει ευθύνη το νεκροταφείο, για το διπλάσιο κόστος του βρεφονηπιακού σταθμού του δήμου μας έναντι αυτού του Ιλίου και καταλήγει:
ΣΩΣΤΟΣ Ο ΣΑΡΑΝΤΗΣ!!!!!!!!!!!! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ! ΨΗΦΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΣΑΡΑΝΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου