Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2010

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ

Το ΚΚΕ (μ-λ) καλεί σε συζήτηση για τον Καλλικράτη και τη θέση του για αποχή στις εκλογές,  Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010, 11:00 π.μ. στο Β' ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων, (Πλ. Πλαπούτα 2 & Κωνσταντινουπόλεως, Αγία Παρασκευή)
Η ανακοίνωση:

ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ!
ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ!
Την ώρα που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ -με τη στήριξη ΝΔ και ΛΑΟΣ- έχει βάλει τις ζωές και τις τύχες του λαού υποθήκη στα συμφέροντα του ξένου και ντόπιου κεφάλαιου...

Την ώρα που με τα απανωτά μνημόνια σφίγγει ολοένα και περισσότερο η θηλιά γύρω από το λαιμό των εργαζομένων...
Την ώρα που η φτώχεια, η ανεργία και η ανασφάλεια σκιάζουν τις ζωές όλο και μεγαλύτερων λαϊκών στρωμάτων...
Την ώρα που όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι αναζητούν τη διέξοδο στον αγώνα, στην οργάνωση της πάλης και των αντιστάσεών τους, σκορπίζοντας την ανησυχία και το φόβο στα αστικά επιτελεία...
Την ώρα αυτή …. οι εκλογές του Νοέμβρη δεν αποτελούν «προνομιακό πεδίο» όπως θέλουν να πιστεύουν δυνάμεις της Αριστεράς και όπως αρέσκονται να διαλαλούν οι δυνάμεις του συστήματος. Αποτελούν πεδίο νομιμοποίησης μίας πολύ σημαντικής πτυχής της επίθεσης του συστήματος. Το αντιδραστικό-αντιλαϊκό τερατούργημα του Καλλικράτη είναι ένα από τα βασικά εργαλεία της επίθεσης αυτής, μέσα από το οποίο προωθούνται ελαστικές εργασιακές σχέσεις, απολύσεις, ιδιωτικοποιήσεις, συγχωνεύσεις.
Το ΚΚΕ(μ-λ) καλεί το λαό και τους εργαζόμενους να εκφράσουν την πλήρη και καθαρή αντίθεσή τους σε αυτήν την αντιμεταρρύθμιση.
Να επιλέξουν την ΑΠΟΧΗ από τις κάλπες του Καλλικράτη.
  • ΑΠΟΧΗ ..Για να μην νονιμοποιήσουμε το τερατούργημα του Καλλικράτη
  • ΑΠΟΧΗ …Για να καταγγείλουμε την κατάργηση των ‘όποιων’ κοινωνικών παροχών έχουν απομείνει στους δήμους.
  • ΑΠΟΧΗ …Για τι δεν είμαστε « αδιάφοροι» για το μέλλον μας απλά πιστεύουμε ότι η συμμετοχή μας είναι απαραίτητη στους αγώνες και όχι στις κάλπες.
  • ΑΠΟΧΗ ..Γιατί με την ψήφο δεν ανατρέπονται οι συσχετισμοί προς όφελος του λαού!
  • ΑΠΟΧΗ ..Για να χτίσουμε την ελπίδα του λαού για καλύτερο μέλλον με την ανατροπή του μνημονίου
  • ΑΠΟΧΗ ..Για να δώσουμε τη μάχη στο πραγματικό πεδίο, στην ταξική πάλη για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των κατακτήσεων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου