Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Ψήφο στην αριστερά!

«…Παρ’ όλα όσα αρνητικά, ψήφο στην αριστερά! Ούτε αποχή, ούτε λευκό. Ο καθένας ας ψηφίσει όποιον θεωρεί περισσότερο συνεπή, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες της επιλογής του...»
Μ’ αυτή τη φράση του καθηγητή Ευτύχη Μπιτσάκη, από το άρθρο του – παρέμβαση στις τοπικές και περιφερειακές εκλογές (βλέπε ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΟΛΟΓΥΡΑ), θα πάμε στις εκλογές της 7ης Νοέμβρης να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα.
Αν και σεβόμαστε όσες απόψεις μιλούν για αποχή, λευκό ή άκυρο, από καθαρά ταξική σκοπιά, δεν τις συμμεριζόμαστε. Τόσο στην περιφέρεια, όσο και στο δήμο, έχουμε την γνώμη ότι πρέπει να δυναμώσουμε τις δυνάμεις της αριστεράς, έχουμε τη γνώμη ότι ένα καλό αποτέλεσμα θα μας γεμίσει με μεγαλύτερη αισιοδοξία, στους αγώνες της επόμενης μέρας. Αγώνες που θα έχουν και δύσκολο και μακρύ δρόμο.Όπως έγραφα και πριν μήνες «ευλεπιστώ στις θετικές διεργασίες» του μέλλοντος.
Ας μην παρασυρθούμε από παραπλανητικές αντιμνημονακές κορώνες, ας μην ενδώσουμε στον ενδοαριστερό εμφύλιο, ας μην παρασυρθούμε από ματαιόδοξους και ιδιοτελείς.
Ας καταστήσουμε την αριστερά από κομπάρσο σε πρωταγωνιστή των εξελίξεων, ας είναι αυτή η μόνη φιλοδοξίας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου