Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

ΠΑΡΚΟ ΤΡΙΤΣΗ, όπως λέμε πάρκο καφετεριών

Οργανισμός διαχείρισης αναψυκτηρίων και «εξυπηρέτησης ημετέρων»;
Ένας πλέον και ο εκπρόσωπος των δύο δήμων Ιλίου και Αγίων Αναργύρων – Καματερού

Το νέο Οικο-αναψυκτήριο "η λίμνη"
Ήδη προστέθηκε ένα  οικο-αναψυκτήριο, όπως τα βαφτίζουν πλέον, στο κεντρικότερο σημείο του πάρκου, με πανοραμική θέα στη λίμνη, ενώ την Τρίτη 15 Μάρτη λήγει η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος και κατάθεσης προσφορών για άλλο ένα στο κάτω μέρος του Πάρκου (κάτω λίμνη).
Δείτε ΕΔΩ την εκδήλωση ενδιαφέροντος, όπως αναρτήθηκε στη «Δι@ύγεια».
Σημειώστε ότι ανάλογη δημοσίευση στη «Δι@ύγεια» δεν έχει γίνει για άλλες δυο περιπτώσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος, δηλαδή για την ενοικίαση του χώρου για αναψυκτήριο κάτω από την κεντρική εξέδρα του πάρκου και για την ενοικίαση άλλου χώρου για δημιουργία σταθμού ενοικίασης ποδηλάτων (Δείτε ΕΔΩ).  Για την πρώτη ενοικίαση φημολογείται ότι αιτία της  μη δημοσίευσης είναι η συγγενική σχέση που υπάρχει της ενοικιάστριας με υπάλληλο του ΑΣΔΑ και μεσάζων στην όλη υπόθεση «ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ της Δυτικής Αθήνας» ο οποίος είναι ήδη αποσπασμένος στο Πάρκο για «εκτέλεση γενικών καθηκόντων»!
Το ΥΠΕΚΑ συνεχίζει να μην χρηματοδοτεί το πάρκο με τους αναγκαίους πόρους για τη λειτουργία του, με αποτέλεσμα να καθίσταται αβέβαιη η πληρωμή των εργαζομένων ενώ ήδη δεν υπάρχει  φύλαξη γιατί η εταιρεία δεν πληρωνόταν. Την ίδια ώρα ο ιδιοκτήτης της καφετέριας δεν έχει δώσει τα οφειλόμενα, ενώ έχει εγκαταλείψει τους μισούς χώρους που ενοικίαζε.

Τροποποίηση του Π.Δ. και φωτογραφίες από το πάρκο


Κι ενώ ο ΑΣΔΑ και οι δήμοι μας – Αγίων Αναργύρων, Καματερού, Ιλίου – ζητούσαν να περάσει στην αρμοδιότητά τους το πάρκο κι εκεί που υποτίθεται οι νέοι δήμοι με τον Καλλικράτη τους αποκτούν αποφασιστικές αρμοδιότητες, με την τροποποίηση του Π.Δ. του Πάρκου οι εκπρόσωποι των δήμων μειώνονται. Ένας πλέον και κοινός ο εκπρόσωπος των δύο δήμων Ιλίου και Αγίων Αναργύρων – Καματερού. Όχι ότι αλλάζει τίποτα στην ουσία, αλλά επισημαίνεται σημειολογικά και μόνο, για τους λάτρεις της δήθεν «αυτοδιοίκησης».
Δείτε ΕΔΩ την τροποποίηση (ΦΕΚ Α’ Αρ. Φύλλου 9/4-02-2011)
Με πανοραμική θέα από το οικοαναψυκτήριο προς τη λίμνη
Οι δυο εγκαταλειμμένοι χώροι από τον ενοικιαστή της
Εκδρομή των παιδιών του δημοτικού σχολείου 
Γύρισμα σκηνών στο πανέμορφο τοπίο
Το site του Πάρκου: http://www.parkotritsi.gr/

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΕΣ ΕΠΕΙΧΗΡΗΣΕΙΣ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΜΙΑΚΩΣ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή