Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Η Γ' ΕΛΜΕ «ψηφίζει» και πάλι πενθήμερη

Η γενική συνέλευση εξέδωσε ψήφισμα – καταγγελία για τη δολοφονία του Π. Φύσσα
Οι καθηγητές των Αγίων Αναργύρων, Καματερού, Ιλίου και Πετρούπολης πραγματοποίησαν, χθες, με μαζική συμμετοχή, τη γενική συνέλευση τους όπου η πρόταση για συνέχιση της πενθήμερης απεργίας πλειοψήφησε και πάλι έναντι της 48ωρης απεργίας. Σήμερα, θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση των Προέδρων των ΕΛΜΕ θα γίνει την Παρασκευή, 20/9/13 στις 10 π.μ. στο Ξενοδοχείο NOVOTEL, για την τελική απόφαση.
ΨΗΦΙΣΜΑ- ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ
Η Γενική Συνέλευση
Καταγγέλλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την εν ψυχρώ δολοφονία του 34χρονου νέου εργαζόμενου, Παύλου Φύσσα, στο Κερατσίνι, από τους νεοναζιστές φασίστες εγκληματίες της Χρυσής Αυγής.
Παράλληλα καταγγέλλει και όλους αυτούς που υπέθαλψαν και υποθάλπουν την επώαση των αυγών του νεοναζιστικού φιδιού.

Ο εγκληματικός μηχανισμός της Χρυσής Αυγής χτυπάει σε εργατικές λαϊκές γειτονιές, αποκαλύπτοντας ότι είναι μηχανισμός του σάπιου συστήματος του κεφαλαίου. Στόχο έχει να τρομοκρατήσει κάθε εργαζόμενο, κάθε νέο που σηκώνει κεφάλι και αγωνίζεται ενάντια στη βάρβαρη πολιτική.
Να μην τους περάσει. Ο λαός έχει τη δύναμη να τους τσακίσει.
Τώρα χρειάζεται μαζική λαϊκή κινητοποίηση και δράση όλων των εργαζόμενων και της νεολαίας για να απομονωθούν οι εγκληματίες της Χ.Α., σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε σωματείο, σε κάθε λαϊκή γειτονιά. Μόνο ένα μαζικό εργατικό και λαϊκό κίνημα αντίστασης και ανατροπής θα τσακίσει τους φασίστες.
Κάθε μαζικός φορέας να αναπτύξει δράση για να πετάξει έξω, αυτούς και τη σάπια ιδεολογία τους, να μην περνάει πουθενά το ναζιστικό δηλητήριο. Εμείς οι εκπαιδευτικοί έχουμε χρέος να διδάξουμε την ιστορική αλήθεια, απορρίπτοντας την αντιδραστική θεωρία των δύο άκρων που εξισώνει θύτες και θύματα. Να μιλήσουμε στους μαθητές μας για το ρόλο του φασισμού και τον πραγματικό χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής.
Γ΄ΕΛΜΕ ΔΥΤ. ΑΘΗΝΑΣ
Ιλιον 19/09/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου