Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Πρόσκληση από ΚΚΕ σε σύσκεψη για Άτταλο

Κυριακή 1 του Δεκέμβρη 2013 στις 11.30 το πρωί
στο καφενείο κοντά στην στρογγυλή πλατεία του Αττάλου (Παπάγου 91)
Το τελευταίο διάστημα οι κάτοικοι της περιοχής του Αττάλου στο Καματερό αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την υποχρέωση καταβολής ποσών εξαιτίας της ολοκλήρωσης της πράξης εφαρμογής. Τα ποσά που καλούνται να πληρώσουν ποικίλουν ανάλογα με το μέγεθος της ιδιοκτησίας και ανέρχονται μέχρι και σε χιλιάδες ευρώ.
Σήμερα που η λαϊκή οικογένεια είναι στο στόχαστρο της αντιλαϊκής επίθεσης και το εισόδημα της πλήττεται καθημερινά, είναι αδύνατη για τη μεγάλη πλειοψηφία των κατοίκων του Αττάλου η καταβολή των ποσών αυτών. Άλλωστε δεν ευθύνονται για το γεγονός ότι η διαδικασία ολοκληρώνεται με καθυστέρηση 30 χρόνων.
Αναδείξαμε το θέμα στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου και θέσαμε ως κεντρικό ζήτημα να ανασταλεί η απαίτηση από τη διοίκηση του δήμου. Ακόμα και ένα ευρώ σήμερα αποτελεί βάρος για τα λαϊκά νοικοκυριά.

Επιβεβαιώθηκαν, και στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, οι ενστάσεις μας για την επικέντρωση της κουβέντας μόνο στον τρόπο καθορισμού του ύψους της οφειλής (δικαστικά ή με εξωδικαστικό συμβιβασμό) που αντικειμενικά αποκρύπτει ότι τα αστικά δικαστήρια και η σημερινή δημοτική αρχή είναι στο ίδιο στρατόπεδο υπεράσπισης της κυρίαρχης αντιλαϊκής πολιτικής.
Θεωρούμε ότι πυρήνας του προβλήματος που έχει προκύψει στον Άτταλο είναι ότι στον καπιταλισμό και η γη είναι εμπόρευμα. Ακριβώς γι αυτό την ίδια στιγμή που χιλιάδες διαμερίσματα είναι απούλητα και ανοίκιαστα, συνάνθρωποι μας μένουν στο δρόμο.
Απαιτούμε:
  • Να ανασταλούν οι οφειλές που προκύπτουν από την πράξη εφαρμογής.
  • Να μη βεβαιωθούν από το δήμο στην Εφορία
  • Να δρομολογηθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες από την πλευρά της δημοτικής αρχής για τη συνολική διευθέτηση του ζητήματος με στόχο μια λύση που θα είναι σε όφελος των κατοίκων της περιοχής.

Σε καλούμε σε σύσκεψη-συζήτηση για το θέμα την Κυριακή 1/12 στις 11.30π.μ. στο καφενείο κοντά στην στρογγυλή πλατεία του Αττάλου (Παπάγου 91)
ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου