Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου 2014

Ανακοίνωση - καταγγελία ΣΥΡΙΖΑ για Σαράντη

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Αγίων Αναργύρων σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Νίκος Σαράντης, νυν δήμαρχος που εκλέχθηκε δις με την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ, θα υποδειχθεί ως υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς τοπικές εκλογές.
Ολόκληρη η ανακοίνωση:
Θα τρελαθούμε εντελώς! Όλα περιμέναμε να τα ακούσουμε για τον απερχόμενο δήμαρχο Αγίων Αναργύρων – Καματερού. Αλλά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «ενδέχεται να στηρίξει την υποψηφιότητά του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου» - όπως αναφέρουν διάφορα εντέχνως διοχετευμένα δημοσιεύματα, ξεπερνά τα όρια και της πιο παράλογης φαντασίας.
Ο απερχόμενος δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού ήταν ο άνθρωπος που στήριξε με νύχια και με δόντια την ολέθρια μνημονιακή πολιτική, που έχει προκαλέσει μια ανυπολόγιστη ανθρωπιστική καταστροφή και έχει συσσωρεύσει ερείπια στην ελληνική κοινωνία και φυσικά και στο Δήμο μας.
Ο απερχόμενος δήμαρχος ήταν και είναι ένθερμος υποστηρικτής του άθλιου «Καλλικράτη» που έχει οδηγήσει σε διάλυση την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Όποιος έχει αμφιβολίες ας ρίξει μια ματιά στην ιστοσελίδα του απερχόμενου δημάρχου και θα δει με πόση μεγάλη θέρμη στηρίζει τον «Καλλικράτη. (Εκτός και αν ως γνήσιος «Χαμαιλέοντας» έτρεξε να αποσύρει το σχετικό άρθρο).
Είναι δυνατόν ο ΣΥΡΙΖΑ που αντιπάλεψε και αντιπαλεύει με αποφασιστικότητα τη μνημονιακή λαίλαπα να στηρίζει «υποψήφιους της τρόικας»; Όχι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όλες οι αριστερές, πατριωτικές, αντιμνημονιακές δυνάμεις και προσωπικότητες στο δήμο μας έχουν γυρίσει την πλάτη στους υποψηφίους δημοτικούς παράγοντες των μνημονίων και τους συνυπεύθυνους της κοινωνικής καταστροφής.
Στις δημοτικές εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τον αγωνιστή γιατρό Γιώργο Κομματά και θα δώσει μαζί του τη μάχη - μαζί με όλες τις αντιμνημονιακές, πατριωτικές και αριστερές δυνάμεις - για έναν δήμο στην υπηρεσία του λαού και όχι της τρόικας.
Πηγή: ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου