Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014

«Ανυπότακτη Πόλη» Αντικαπιταλιστική σφήνα στον Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού

«Άρωμα γυναίκας» στις δημοτικές εκλογές από τις δυνάμεις της αντικαπιταλιστικής αριστεράς του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού.
Η Γεωργία Νίκα, με συμμετοχή στους λαϊκούς αγώνες από το 1975 μέχρι σήμερα, θα είναι η επικεφαλής του νέου δημοτικού σχήματος «Ανυπότακτη ΠόληΑντικαπιταλιστική παρέμβαση στις γειτονιές των Αγίων Αναργύρων & Καματερού».
Κατά τη μαζική ιδρυτική συνέλευση της «Ανυπότακτης πόλης», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 30 του Μάρτη 2014 στον Πευκώνα Αγίων Αναργύρων, αποφασίστηκαν η διακήρυξη, η ονομασία, το λογότυπο, η παρέμβαση στις δημοτικές εκλογές, η επικεφαλής, ενώ εκλέχτηκε 11μελής επιτροπή για την οργάνωση και τον συντονισμό των περαιτέρω δράσεων και εκδηλώσεων.
Το Δελτίο τύπου της «Ανυπότακτης πόλης»
Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 30/3/2014 στον Πευκώνα στους Αγ. Αναργύρους, Ιδρυτική Συνέλευση δημοτικού αντικαπιταλιστικού σχήματος στο Δήμο Αγίων Αναργύρων –Καματερού.

Στη μαζική συνέλευση πραγματοποιήθηκε πλούσια συζήτηση πάνω στην εισήγηση για τους βασικούς άξονες της ιδρυτικής διακήρυξης, για τους αγώνες και τις αντιστάσεις των προηγούμενων ετών και κατέληξε με την ανάδειξη της πολιτικής σημασίας των εκλογών, οι οποίες αποτελούν μια κεντρική πολιτική μάχη ενάντια σε κυβέρνηση – μνημόνια – Ε.Ε. –κεφάλαιο.
Στόχος του νέου δημοτικού σχήματος είναι να πρωτοστατήσει στην οργάνωση των αγώνων των κατοίκων της πόλης μας, σε κατεύθυνση ρήξης, ανυπακοής και ανατροπής, για την κατάργηση του Καλλικράτη, ενάντια στην επιτροπεία και τις εντολές της Ε.Ε., για την διεκδίκηση κάθε μικρού και μεγάλου προβλήματος στον Δήμο των Αγ. Αναργύρων –Καματερού.
Η δύναμη του βρίσκεται στη συλλογικότητα. Κόντρα στις λογικές της ανάθεσης, η εναλλαγή σε θέσεις ευθύνης θα πραγματοποιηθεί και στο μέλλον, σύμφωνα με τις αποφάσεις της Ανυπότακτης Πόλης. Οι εκπροσωπήσεις μας στις όποιες θέσεις, δράσεις ή εκδηλώσεις εκφράζουν τις συλλογικές αποφάσεις του σχήματος και τον πλούτο των μαχόμενων ανθρώπων που συγκροτούν και στηρίζουν την Ανυπότακτη Πόλη.
Η συνέλευση αποφάσισε:
  • Την δημιουργία δημοτικού σχήματος με την ονομασία «Ανυπότακτη ΠόληΑντικαπιταλιστική Παρέμβαση στις γειτονιές των Αγ. Αναργύρων Καματερού»
  • Την ιδρυτική διακήρυξη, η οποία θα δοθεί στη δημοσιότητα τις επόμενες ημέρες.
  • Τη συμμετοχή της Ανυπότακτης Πόλης στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές
  • Να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου η Γεωργία Νίκα, αγωνίστρια του εργατικού και λαϊκού κινήματος, από το 1975 μέχρι και σήμερα.
Η Ανυπότακτη Πόλη στην πορεία για την εκλογική μάχη απευθύνει κάλεσμα αγωνιστικής συμπόρευσης σε όλο τον λαό για να ενισχυθεί μια άλλη καθημερινότητα στις γειτονίες μας, αυτή της αλληλεγγύης και της καθημερινής πάλης.
Άγιοι Ανάργυροι – Καματερό, 31/3/2014
Ανυπότακτη Πόλη
Αντικαπιταλιστική παρέμβαση στις γειτονιές των Αγ. Αναργύρων Καματερού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου