Τρίτη, 20 Μαΐου 2014

Σαράντης με Κομματά στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών

Την ερχόμενη Κυριακή 25 Μαΐου 2014 θα διεξαχθεί ο δεύτερος γύρος των δημοτικών εκλογών για την ανάδειξη του νέου δήμαρχου Αγίων Αναργύρων - Καματερού μεταξύ του Νίκου Σαράντη (43,92%) και του Γιώργου Κομματά (23,29%).
Οι δυο "μονομάχοι" έκαναν τις εξής δηλώσεις στις ηλεκτρονικές σελίδες των συνδυασμών τους:
Γιώργος Κομματάς
Το πρώτο βήμα για την ανατροπή του φιλομνημονιακού απερχόμενου δημάρχου, Νίκου Σαράντη, έγινε με την συμμετοχή χιλιάδων πολιτών τους οποίους ευχαριστούμε θερμά!
Σχεδόν έξι στους δέκα δημότες και δημότισσες αποδοκίμασαν τον Νίκο Σαράντη και η αποδοκιμασία αυτή θα ολοκληρωθεί την επόμενη Κυριακή.
Καλούμε όλες τις αντιμνημονιακές δυνάμεις, όλους τους έντιμους πολίτες, ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν την 1η Κυριακή, να συστρατευτούν σε έναν κοινό αγώνα για την καταψήφιση του δημάρχου ο οποίος επί 8 χρόνια δεν έκανε ούτε ένα έργο, καταδικάζοντας τον Δήμο Αγ. Αναργύρων-Καματερού στην υποβάθμιση.
Η διοίκηση Σαράντη θα είναι παρελθόν την επόμενη Κυριακή.
Η ψήφος σας όχι μόνο θα πιάσει τόπο, αλλά θα αλλάξει τον τόπο!
Σας ευχαριστούμε πολύ! --->
Νίκος Σαράντης
Οι δημότες εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στο συνδυασμό μας «Μαζί Άγιοι Ανάργυροι – Καματερό. Πόλη Αλληλεγγύης και Δημιουργίας».
Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους συμπολίτες μας που στήριξαν την προσπάθειά μας, που στήριξαν την Αυτοδιοίκηση, την ελπίδα και την προοπτική για τους Αγίους Αναργύρους και το Καματερό.
Την επόμενη Κυριακή ολοκληρώνουμε τη νίκη, ενώνουμε την πόλη με τη δική σας δύναμη, με τη δική σας συμμετοχή.
Προχωράμε μαζί, πάμε μπροστά. --->

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου