Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Κάλεσμα Επιτροπής Κατοίκων Μυκονιάτικων

Συγκέντρωση στην πλ. Μυκονιάτικων, Πέμπτη 25/9/2014, 6 μ.μ.
Στο συμβούλιο του Δήμου που έγινε στο τέλος Αυγούστου το Δημοτικό Συμβούλιο με τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο της Τεχνικής Υπηρεσίας έχοντας την πλειοψηφία αποφάσισαν να αντικαταστήσουν τον εναέριο υποσταθμό της Δ.Ε.Η. με υπέργειο. Δηλαδή να βάλουν επάνω στην πλατεία στο ίδιο περίπου σημείο έναν υποσταθμό που όπως μας είπαν θα είναι περίπου σαν ένα λυόμενο. Δηλαδή τα μαγνητικά πεδία και η ακτινοβολία θα είναι πιο κοντά μας.
Επειδή και σε αυτό το συμβούλιο ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος μας μίλησαν για λάθος τους. Δηλαδή μας είπαν ότι δεν είδαν που έβαλαν την υπογραφή τους και ενώ θα περιμέναμε μια συγνώμη μαζί με τις κινήσεις του Δήμου που θα αποκαθιστούσαν με τον καλύτερο τρόπο τη ζημιά που μας έκαναν, δηλαδή να ζητήσουν από τη Δ.Ε.Η. ΥΠΟΓΕΙΟ ΥΠΟΣΤΑΘΜΟ ΣΕ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΙΚΙΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ Δ.Ε.Η αυτοί αποφάσισαν παρά τις δικές μας αντιδράσεις και τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης του Δήμου τον ΥΠΕΡΓΕΙΟ ΥΠΟΣΤΑΘΜΟ χωρίς να υπολογίσουν ούτε την υγεία των κατοίκων, ούτε την πρόσβαση τους στην πλατεία, αλλά μόνο το συμφέρον της Δ.Ε.Η.
ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΜΕ
Πρέπει όμως εμείς οι πολίτες των Μυκονιάτικων να είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ και να μην αφήσουμε να γίνει ο ΥΠΕΡΓΕΙΟΣ ΥΠΟΣΤΑΘΜΟΣ ο οποίος μπήκε στην πλατεία όπως είπε ο Δήμαρχος γιατί έπρεπε να βγει από τις γραμμές του τρένου και ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΑ ΜΥΚΟΝΙΑΤΙΚΑ.
Για να συζητήσουμε λοιπόν τον τρόπο αντίδρασης μας και για να βάλουμε αίτημα εκτός του υποσταθμού στο Δήμο και τη Δ.Ε.Η. και
ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΛΩΔΙΩΝ που είναι σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια μας.
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 25-9-2014 ΣΤΙΣ 6μ.μ/
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΑ ΜΥΚΟΝΙΑΤΙΚΑ
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ

1 σχόλιο:

  1. τι μας νοιαζει εμας ο υποσταθμος....ασχολειθειτε με το Παρκο Αντωνη Τριτση

    ΑπάντησηΔιαγραφή