Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Πινγκ πονγκ με τις έδρες της αριστεράς στο δήμο

Η αμφιλεγόμενη δεύτερη έδρα της Αλληλεγγύης που προέκυψε με την ανάγνωση των επίσημων αποτελεσμάτων από το πρωτοδικείο, εντέλει θα αποδοθεί στη Λαϊκή Συσπείρωση. Όπως ισχυρίζονται οι υπεύθυνοι του πρωτοδικείου έγιναν λάθη κατά την καταχώρηση των αποτελεσμάτων. Σε κανα δυο μέρες θα εκδοθεί και η σχετική απόφαση.
Αν συμβεί αυτό η 13η έδρα της πλειοψηφίας φεύγει από το δήμο Αγίων Αναργύρων και προστίθεται ως όγδοη στο Καματερό, ενώ η Λαϊκή Συσπείρωση καταλαμβάνει και τέταρτη έδρα στους Αγίους.

6 σχόλια:

  1. pos epireazei h edra toy kke thn analogia edron kamateroy-ag.anargyron toy syndiasmoy toy saranti?afto den to katanoo..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό προβλέπεται στη διαδικασία κατανομής των εδρών! Οι έδρες κατανέμονται από τον μικρότερο συνδυασμό στον μεγαλύτερο. Δείτε την σχετική εγκύκλιο 18 (αρ. πρωτ.:48648/ 26-8-2010). Τη βρίσκετε στη διεύθυνση: http://www.ypes.gr/el/Elections/CityElections/Egiklioi_apofaseis/VariancePrescriptive/ (επανάληψη σχολίου λόγω λαθών)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως πληροφορηθήκαμε από την "αλληλεγγύη" έγινε έλεγχος των ψηφοδελτίων και οι ψήφοι τους είναι 1215, άρα η κατανομή είναι η αρχική. Δηλαδή 20έδρες στον συνδυασμό του Σαράντη (12+8) 7 έδρες στου Κατσαντώνη (4+3) 5 στου Δανάκου (3+2) και 1 στου Τερζόγλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ωχ ! καποιοι ή καποιες θα μετανιωσουν που δεν εκαναν ενσταση ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστω . Ειστε το πιο ενημερωμενο ιστολογιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή