Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Λογοδοσία Δημάρχου για τα πεπραγμένα του 2013

Δεν έχει καμία ιδιαίτερη αξία να αναφερθούμε στην λεγόμενη "Λογοδοσία" αλλά δημοσιεύουμε την πρόσκληση, μόνο και μόνο, για λόγους ...καταγραφής. Ούτε έχει νόημα να σχολιάσουμε την ώρα, τον τόπο και τον τρόπο της δημοτικής αρχής.
Όπως είχαμε γράψει και παλαιότερα «Η διαδικασία αυτή γίνεται, χρόνια τώρα, επειδή είναι υποχρεωτική από το νόμο (περιέχεται σε κάθε θεσμικό πλαίσιο που αφορά τη λειτουργία των δήμων). Το ότι αντιμετωπίζεται από τις εκάστοτε δημοτικές αρχές ως μια υπόθεση ρουτίνας, δεν προξενεί σε κανέναν πλέον εντύπωση. Ο κάθε δημότης και κάτοικος έχει ιδίαν αντίληψη για τους θεσμικούς του εκπροσώπους, αλλά και των «συμμετοχικών διαδικασιών» τους». Έτσι και η φετινή...
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 217 του N.3463/2006 σας προσκαλούμε την 14η ΙΟΥΛΙΟΥ 2014 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00 μ.μ. στην Ειδική Δημόσια Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης « Απολογισμός πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής οικον. έτους 2013», σε ότι αφορά την Οικονομική Κατάσταση, τη Διοίκηση του Δήμου και την εφαρμογή του προγράμματος Δημοτικής δράσης». H Ειδική συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίων Αναργύρων –Καματερού , που βρίσκεται στην οδό Ι. Μέρλα και Δημοκρατίας . Σε αυτή την Ειδική Συνεδρίαση προσκεκλημένοι είναι οι κάτοικοι και όλοι οι φορείς του Δήμου.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΖΗΣΗΣ ΠΟΤΣΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου