Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Πλατείες, παιδικές χαρές, καθαριότητα στους Άγιους Ανάργυρους;

Παρακολουθείστε αποσπάσματα από ένα χαρακτηριστικό διάλογο στο facebook, δείτε πράγματα και καταστάσεις που όλοι γνωρίζετε και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:
DK: εμεις στους αγιους αναργυρους δεν εχουμε παιδικες χαρες,εχουμε ζουγκλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τα χορτα κ τα φυτα εχουν γινει δεντρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CD: Πόσο συμφωνώ μαζί σου!!! Ακόμα και η "καινουρια" υποτίθεται πλατεία Ειρήνης, είναι παρατημένη χωρίς ένα κάδο μεσα και ολα σπασμένα!!
DK: τυφλα να εχει ο μογλης!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΈΠ: στην πλατεια της Ανακασας το συντριβανι είναι γεματο σκουπίδια κ το νερο εχει γινει ..ΚΑΦΕ!! ευτυχως τον Αυγουστο φευγω για την Γερμανια μονιμα!!
DK: εχω παρει 4 φορες στν δημο................κ φυσικα με κοροιδευουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μλσ κ με τον υπευθυνο καθαριοτητας αλλα μαλλον του αρεσει η καρεκλα!!!!!!!!!!!!
VM: ας προσεχατε ποιους ψηφιζατε!!!!!!!!!!!
DK: ειναι μεχρι να σπασουν οι καρεκλες!!!!!!!!!!!!!!!!! 
NT: oi perissoteroi mesa sto dhmo einai asxetoi apla....

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητοί συμπολιτες μένω παρνηθος αρκιβως στήνω πλατεία Ειρήνης. Απο τότε που φτιάχτηκε δεν λειτουργούν τα φώτα μέσα στήν πλατεία με αποτέλεσμα κάθε βράδυ να έρχονται τα "καλοπαιδα" των τριγύρω περιοχων και αρχίζουν να την σπάνε να την γράφουν με σπέρι μέχρι να κουραστούν.Έχω βαρεθεί να περνώ στο συνεργείο φωτισμού του Δήμου αλλά μάταια.Μάλλον δεν καταλαβαινουν ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Αν δεν είναι άξιοι να την συντηρησουν ας την παραχωρησουν στο Δήμο Ν.Φίλ/φειας όπου και συνορευει μήπως δούμε άσπρη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή