Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»

ΤΗΝ ΧΑΝΕΙ Η «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που πήραμε σήμερα από το δημαρχείο, οι ψήφοι που λαμβάνουν οι συνδυασμοί του δήμου μας είναι:

Σαράντης:........12.055 (20 σύμβουλοι)
Κατσαντώνης:....5.256 (6 σύμβουλοι)
Δανάκος:............3.887 (5 σύμβουλοι)
Τερζόγλου:.........1.275 (2 σύμβουλοι)

Όσο για τα συμβούλια για την δημοτική κοινότητα η κατανομή είναι για τον συνδυασμό του Σαράντη 7 σύμβουλοι ανά κοινότητα, του Κατσαντώνη 2 σύμβουλοι ανά κοινότητα και του Δανάκου επίσης 2 σύμβουλοι ανά κοινότητα. Ο συνδυασμός του Τερζόγλου δεν εκλέγει κανέναν.

6 σχόλια:

  1. Μια απλή παρατήρηση.....
    Πως είναι δυνατόν να μένουν αναλοίωτοι οι ψήφοι του Σαράντη 12055 σε σχέση με το ypes.gr
    ενώ αντίστοιχα ο Κατσαντώνης και ο Δανάκος χάνουν ενώ ο Τερζόγλου κερδίζει ψήφους και μάλιστα τόσους όσους χρειάζεται για να βγάλει δεύτερη έδρα;
    ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥς ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥς ΤΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ. ΛΑΘΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ. ΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ. ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΟΠΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΔΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σύμφωνα με τους σταυρούς που πήραμε από το Δημαρχείο, η Δουδούμη πήρε πάνω από 200 σταυρούς. Αλλά τελικά αποδείχτηκε ότι δνε ήταν έτσι.
    Είναι απίστευτη η προχειρότητα και η τσαπατσουλιά με την οποία αντιμετωπίζουν μια τόσο σοβαρή διαδικασία.
    Οι ψήφοι του Σαράντη δεν αλλοιώθηκαν γιατί, πολύ απλά, μόνο εκείνοι μετρήθηκαν σωστά και ξαναμετρήθηκαν. Των υπόλοιπων συνδυασμών απλά μπήκαν στο τσουβάλι. Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ, ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΕΓΚΥΡΑ, ΑΚΥΡΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΑΣ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ "ΔΟΥΛΕΙΑ" ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ, 'Η ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ; ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΉΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ; ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΟΛΗΓΟΡΙΑ?¨ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σύντροφοι της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ που είσαστε να μας ενημερώσετε; Δεν πρέπει όλοι εμείς που σας ψηφίσαμε να έχουμε μια επίσημη ενημέρωση από εσάς να μάθουμε τι έχει γίνει;ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή