Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Παραιτήσεις γιομάτες ...νόημα

Της «παραίτησης» Μανταδάκη είχε προηγηθεί η παραίτηση του δημοτικού συμβούλου της απερχόμενης πλειοψηφίας , Δήμου Καρακώστα από την προεδρία του Δ.Σ. των Βρεφονηπιακών Σταθμών και της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας. Η παραίτηση αυτή είναι σε συνέχεια των διαφωνιών του με την δημοτική παράταξη του ΠΑΣΟΚ, η οποία τον οδήγησε και να μην κατεβεί υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Μάλιστα είχε εκφράσει την πρόθεση να παραιτηθεί το καλοκαίρι, αλλά τελικώς παρέμεινε ως τη λήξη της θητείας του.
Στις 2ο Δεκεμβρίου και πριν από την τελευταία συνεδρίαση του απερχόμενου δημοτικού συμβουλίου Αγίων Αναργύρων (28/12/2010)ο Δήμος Καρακώστας κατέθεσε επιστολή παραίτησης και η οποία έχει ως εξής:
«Κύριοι, θεωρώντας ότι η θητεία του καθενός έχει αρχή και τέλος ανεξαρτήτως υπουργικών αποφάσεων και εγκυκλίων, σας υποβάλλω την παραίτησή μου από τις θέσεις του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας & του Προέδρου του Νομικού Προσώπου διαχείρισης των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου».
Στη θέση του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και του Προέδρου των Βρεφονηπιακών Σταθμών τοποθετήθηκαν ο απερχόμενοι και μη εκλεγέντες ξανά, δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Ρούσσος και Κωνσταντίνος Προβατόπουλος.

1 σχόλιο:

  1. ΝΑΙ,ΑΠ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ Ο ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΔΕΝ ΕΛΛΕΙΨΕ, ΟΥΤΕ ΑΠ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ, ΟΥΤΕ ΑΠ ΤΙΣ ΧΤΕΣΙΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ , ..ΜΗΝ ΓΕΛΙΕΣΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ..
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ,ΧΤΕΣ, ΑΠΟ-ΓΟ-Η-ΤΕΥ-ΤΙ-ΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή