Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Διαλύστε τώρα τις ομάδες Δίας και Δέλτα!

Να ανατραπεί η πολιτική και η κυβέρνηση της καταστολής
Ο θάνατος ενός 7χρονου κοριτσιού Ρομά στο Μενίδι, το οποίο σκοτώθηκε από μοτοσικλετιστή της ομάδας Δίας (και σύμφωνα με μαρτυρίες εγκαταλείφθηκε κυνικά) έρχεται να υπογραμμίσει με τον πιο τραγικό τρόπο το πόσο επικίνδυνες είναι οι μηχανοκίνητες ομάδες καταστολής της ΕΛΑΣ που βγαίνουν παγανιά τάχα για την "ασφάλεια" των πολιτών. Προορισμένες να περιφρονούν τη σωματική ακεραιότητα, ακόμα και την ίδια την ανθρώπινη ζωή, έχουν ήδη στο ενεργητικό τους πολλές αιματηρές επελάσεις κατά διαδηλωτών.
Ξεπερνάει σε κτηνωδία τις απελάσεις Ρομά του Σαρκοζί η εν ψυχρώ δολοφονία του κοριτσιού στο Μενίδι. Η κυβέρνηση την ώρα που φέρνει στη Βουλή ένα ρατσιστικό νομοσχέδιο και ετοιμάζεται να χτίσει το Τείχος της ντροπής στον Έβρο κάνει επίδειξη των δολοφονικών ικανοτήτων των πραιτόρων της δήθεν «ασφάλειας» στις γειτονιές. Δεν θα αφήσουμε την κυβέρνηση  να παίξει το χαρτί του ρατσισμού και «ασφάλειας» για  να αποπροσανατολίσει για την ένοχη πολιτική της που σπέρνει τη φτώχεια και ρημάζει τις γειτονιές.
Το αίτημα της διάλυσης των επικίνδυνων ομάδων Δίας και Δέλτα, όπως και όλων των δυνάμεων καταστολής (ΜΑΤ κλπ.), έρχεται επιτακτικά στο προσκήνιο.Είναι πια ανάγκη να ανατραπεί η κυβέρνηση και η πολιτική που επελαύνει στα δικαιώματα του λαού.
Η κυβερνητική αντιμετώπιση των αντιδράσεων με ΜΑΤ και χημικά και η άμεση απελευθέρωση του ένοχου αστυνομικού της «Δίας» κάνει ακόμα πιο προκλητική την αφαίρεση της ζωής του μικρού κοριτσιού. Δείχνει για μια ακόμα φορά ότι για την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και συνολικά για το πολιτικό σύστημα οι τσιγγάνοι και γενικότερα οι κάτοικοι του Μενιδίου και των άλλων «υποβαθμισμένων» περιοχών είναι «παιδιά ενός κατώτερου θεού».
Αυτή η πολιτική θα ανατραπεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου