Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου 2011

ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Από το http://www.a-po-drasi.gr  
Στη σημερινή (2/1/2011) συνεδρίαση του, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου εξέλεξε το νέο Προεδρείο και τις επιτροπές του.
Συγκεκριμένα εξελέγησαν:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ: Τσελέκας Πολύδωρος (Συμπολίτευση)
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ: Μανάρας Δημήτρης (Αντιπολίτευση)
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ: Ρέππας Ιωάννης (Συμπολίτευση)
ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ,
Τακτικά μέλη οι: Ελαιοτριβάρης Ιωάννης, Παντελιάς Νικόλαος, Πότσης Ζήσης, Ρέππας Ιωάννης, Τσίρμπας Γεώργιος από τη συμπολίτευση και: Κατσαντώνης Δημήτριος, Νταηλάκης Νικόλαος και Τερζόγλου Παναγιώτης από την αντιπολίτευση. Ως αναπληρωματικά μέλη, από τη συμπολίτευση οι: Μαρινάκη Στυλιανή, Παπαναγιωτάκη Μαρία και Στάθης Ευάγγελος και από την αντιπολίτευση οι: Τσούκας Νικόλαος και Αμανατίδης Νικόλαος.
ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ,
Τακτικά μέλη οι: Δρόσος Γεώργιος, Καμαρινόπουλος Σωτήριος, Κατσιμάρδος Σωτήριος, Κουρλέτης Απόστολος, Κουτελιέρης Ιωάννης από τη συμπολίτευση και: Μάρας Βασίλειος, Τρίγκα Νίκη και Τερζόγλου Παναγιώτης από την αντιπολίτευση. Ως αναπληρωματικά μέλη, από τη συμπολίτευση οι: Μαξούρας Νικόλαος, Στίγκα Θεοδοσία, Σταφυλάς Παναγιώτης και από την αντιπολίτευση οι: Κουλούρης Νικόλαος και Δανάκος Χριστόφορος.
Παρ. 1: Η εκλογή του Αντιπροέδρου έγινε από το συνδυασμό του κ. Δανάκου μετά την άρνηση της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ να καταλάβει (όπως εδικαιούτο) τη συγκεκριμένη θέση. Ακολούθως η θέση του Γραμματέα καλύφθηκε από τη συμπολίτευση.
Παρ. 2: Η 9η θέση στις 2 επιτροπές συμπληρώνεται από τον Πρόεδρο (Δήμαρχο ή αντιδήμαρχο) κάθε μιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου