Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Συζήτηση - ενημέρωση για το Πάρκο Τρίτση

Κυριακή 16 Δεκέμβρη 2012, 11:30 π.μ.
στην αίθουσα συνεδριάσεων του Φορέα Διαχείρισης του Πάρκου 

(δίπλα στο parking που βρίσκεται μέσα στο Πάρκο, στην είσοδο από Σπύρου Μουστακλή – εργατικές πολυκατοικίες)
Διοργάνωση: ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΧΗΜΑ ΙΛΙΟΥ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το Αριστερό Σχήμα Ιλίου, μαζί με τη δημοτική παράταξη Αλληλεγγύη Αγίων Αναργύρων/Καματερού, συνδιοργανώνει μια προπαρασκευαστική συζήτηση-ενημέρωση για το Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης Αντώνης Τρίτσης, μετά τις τελευταίες εξελίξεις (συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο της πρότασης των Δήμων να αναλάβουν τη διαχείριση του Πάρκου).
Σε συνδυασμό και με τον ασφυκτικό έλεγχο που θα υπάρξει από πλευράς Τρόικας στους Δήμους από 1.1.1913, την έλλειψη χρηματοδότησης των Δήμων, τους κινδύνους ιδιωτικοποίησης του Πάρκου αλλά και πολλές άλλες παραμέτρους, είναι απαραίτητο να βρεθούμε, να ενημερωθούμε, να συναποφασίσουμε τις επόμενες ενέργειές μας.
Μπορεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε (χαράτσια, ακρίβεια, ανεργία) να είναι τεράστια, αλλά την πνοή ζωής που δίνει στην περιοχή μας το Πάρκο, είναι απαραίτητο να την προστατέψουμε.
Σας καλούμε όλους, λοιπόν, την Κυριακή 16.12.2012 στις 11:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Φορέα Διαχείρισης του Πάρκου (δίπλα στο parking που βρίσκεται μέσα στο Πάρκο, στην είσοδο από Σπύρου Μουστακλή – εργατικές πολυκατοικίες).
ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΧΗΜΑ ΙΛΙΟΥ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου