Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2013

Βίντεο από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Την Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 7 μ.μ. πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίων Αναργύρων – Καματερού με μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης την «Συζήτηση αναφορικά με την Πράξη Εφαρμογής στην Πολεοδομική Ενότητα 2 - Άτταλος – Αγ. Νικόλαο» 
Για τη συνεδρίαση αυτή, συνέρρευσαν στο παλιό δημαρχείο εκατοντάδες συμπολίτες μας μετά από πρόσκληση της «Ανοιχτής Λαϊκής Συνέλευσης Κατοίκων Άτταλου» οι οποίοι τελικά δεν μπόρεσαν να την παρακολουθήσουν διότι η αίθουσα είναι μικρή και δεν προσφέρεται γι’ αυτό, αλλά και ούτε οι αρμόδιοι της δημοτικής αρχής μερίμνησαν να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση σε άλλο προσφορότερο μέρος. 
Θα σας παρουσιάσουμε εκτενή αποσπάσματα από την συνεδρίαση αυτή, ξεκινώντας από την παρέμβαση των κατοίκων.
Γεωργία Νίκα


Χρήστος Παπακώστας 


Η εισήγηση του δήμαρχου Νίκου Σαράντηκαι η πρότασή τουΗ τοποθέτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης:
Δημήτρης Κατσαντώνης και Θοδωρής Σκολαρίκος
(την πολύ καλή ομιλία της Ε. Καλτέκη δεν την καταγράψαμε)Παρέμβαση του δήμαρχου και τοποθετήσεις των συμβούλων της Ενωτικής Πορείας Γιώργου Βαρέλη και Νίκου ΝταηλάκηΗ τοποθέτηση του εκπροσώπου της Αλληλεγγύης Γιάννη Γκολφινόπουλου και η δευτερολογία του Η τοποθέτηση των αντιδημάρχων Μαρία Παπαναγιωτάκη και Σωτήρη ΚατσιμάρδουΗ τοποθέτηση του αντιδήμαρχου Γιάννη ΕλαιοτριβάρηΗ είσοδος των κατοίκων στην αίθουσα και η καταγγελία για παρουσία της αστυνομίας στο χώρο τουΟ "φόβος" του προέδρου Ζήση Πότση και οι γνωστές πλέον και συνήθεις αντιπαραθέσεις 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου