Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Καταγγελία: Φωτογραφίες από την κατάσταση στο Πάρκο Τρίτση

Έφτασε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο το παρακάτω e-mail. Φυσικά, δεν «κομίζουμε Γλαύκα εις Αθήνας», αλλά, είναι μια ακόμη απόδειξη της αδιαφορίας (;) των αρμοδίων και της δικαιολογημένης αγανάκτησης των συμπολιτών μας.
«Η αδιαφορία του Δήμου για το Πάρκο Τρίτση έχει ξεπεράσει κάθε όριο υπομονής και καλής θέλησης. Εστάλη στο Δήμο επιστολή (σ.σ. ηλεκτρονικά) συνοδευόμενη από φωτογραφίες, η οποία αντιγράφεται στο τέλος αυτής της καταγγελίας. Παρακαλώ πολύ να δώσετε αυτή την οδυνηρή κατάσταση στη δημοσιότητα για να αναγκαστούν οι αρχές να κινητοποιηθούν.
Ευχαριστώ πολύ»
Η επιστολή
Προς το Δήμο Αγ. Αναργύρων (agankam@0087.syzefxis.gov.gr)
Αξιότιμοι κύριοι,

Επισκέπτομαι συχνά το Πάρκο Τρίτση και κάθε φορά θλίβομαι από την εικόνα των σκουπιδιών. Η κατάσταση χειροτερεύει μέρα με τη μέρα. Στο σύνδεσμο που ακολουθεί φαίνονται ορισμένες φωτογραφίες ενδεικτικές της κατάστασης: 
https://www.dropbox.com/sh/o2h0io4xr2r61wk/AABT9ykh6zvcRv5IFkQK4n2ha?dl=0
Θεωρώ ότι η συλλογή των σκουπιδιών είναι ιερό καθήκον του Δήμου απέναντι στους πολίτες αλλά και τους κατοίκους του Πάρκου (δηλαδή τα ζώα). Δεν είναι μεγάλο το κόστος της συλλογής και ο δήμος έχει άφθονο προσωπικό.
Επιτέλους ας αναλάβει λοιπόν ο Δήμος τις ευθύνες του και πρώτα από όλα, για την καθαριότητα, ώστε να μπορούμε να θεωρούμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι.
Παρακαλώ πολύ να ενεργήσετε επειγόντως.
Η επιστολή αυτή μαζί με τις φωτογραφίες θα δοθούν στις τοπικές εφημερίδες για δημοσίευση.
Με εκτίμηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου