Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Τσούμπα

Με φυλλάδιο του ο δήμος μας ενημερώνει για κυκλοφοριακές αλλαγές και δημιουργία πεζοδρόμων στην γειτονιά της Τσούμπας, οι οποίες όπως μας ενημερώνει είναι στο πλαίσιο «εφαρμογής κυκλοφοριακής μελέτης» που «ανέθεσε με βάση το Μνημόνιο». Δεν γνωρίζουμε ποια κυκλοφοριακή μελέτη είναι αυτή και που θα τη βρούμε στις διαδικτυακές σελίδες του δήμου μας, αλλά ας δούμε τι προβλέπεται:
Κ. Κρυστάλη: Μονόδρομος με κατεύθυνση προς την οδό Φλέβας.
Σκοπέλου: Πεζόδρομος για την ασφαλή μετακίνηση των μαθητών.
Πραξιτέλους: Πεζόδρομος μεταξύ των οδών Δ. Δημητρίου και Κ. Κρυστάλη.
Θερμοπυλών: Αλλαγή κατεύθυνσης και μόνον οι κάτοικοι της οδού θα μπορούν να κάνουν αριστερά την I. Μέρλα μέχρι την Σκοπέλου και δεξιά τη Σκοπέλου ώστε να καταλήγουν στην Κορωναίου. (Σ.Σ. προχθές αποφασίστηκε στο δημοτικό συμβούλιο ο χαρακτηρισμός της οδού Κορωναίου σε δρόμο ήπιας κυκλοφορίας).
Μιαούλη: Απαγόρευση της στροφής δεξιά στη συμβολή της με την οδό Πλάτωνος.
Οι υπόλοιποι δρόμοι της Τσούμπας θα παραμείνουν ως έχουν σήμερα.
Εμείς για να βοηθήσουμε τον αναγνώστη, «διορθώσαμε» λίγο το χάρτη του φυλλαδίου, ούτως ώστε να δούμε πως διαμορφώνονται στο σύνολό τους οι οδοί και οι πεζόδρομοι της Τσούμπας.
Στο φυλλάδιο ζητείται η γνώμη μας (και με δήλωση των στοιχείων μας!) αλλά δεν θα ήταν σκόπιμο και λογικό, η δημοτική αρχή να μας ενημερώσει και για την υπάρχουσα μελέτη;
Το φυλλάδιο βρίσκεται στη διεύθυνση: http://www.agan.gov.gr/web/guest/tsoumpa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου