Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Δύο βιβλία του Βασίλη Παπαμιχαλόπουλου

Ο παλιός μας συμμαθητής, εκπαιδευτικός, Βασίλης Παπαμιχαλόπουλος, εξέδωσε πρόσφατα δυο βιβλία με ποιήματά του, «Του έρωτα» και «Εν καταδύσει».
Το "Του έρωτα" είναι ένα βιβλίο με σκληρό εξώφυλλο και περιλαμβάνει μια παράλληλη παρουσίαση ερωτικής μηνυματικής ποίησης με πίνακες ζωγραφικής μια αξιόλογης εικαστικού της Μαργαρίτας Ράντοβα
Το ¨Εν καταδύσει" είναι η κύρια ποιητική συλλογή του η οποία γράφτηκε το τελευταίο δίχρονο έχοντας ως προβληματική την κατάδυση σε μια ρευστή κοινωνική και υπαρξιακή κατάσταση. 
Τα βιβλία μπορείτε να τα βρείτε, εκτός των άλλων, στους Αγίους Αναργύρους, από τα βιβλιοπωλεία της Ε. Παπάρα - «Επίκεντρο» (Κεντρική Πλατεία, Αγίων Αναργύρων 3) και Μ. Στίγκα (Σοφ. Βενιζέλου 99) και στην Αθήνα από τα βιβλιοπωλεία «Ιανός» (Σταδίου 24), Α. Χρηστάκης (Ιπποκράτους 10-12) και «Έναστρον» Σόλωνος 101.


*** Η φωτογραφία του Β.Π. είναι από τo blog της Μίνας Παπανικολάου, όπου παρουσιάζεται η ομιλία του στην εκδήλωση τιμής και μνήμης του δάσκαλου και ποιητή Νίκου Καρύδη. ΕΔΩ ΣΧΕΤΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου