Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΚΚΕ:Καταγγέλλει τους θρασύδειλους φασίστες που κατέστρεψαν προεκλογικό υλικό του

Οι Κομματικές Οοργανώσεις Αγ. Αναργύρων - Καματερού του ΚΚΕ καταγγέλλουν τους θρασύδειλους φασίστες της Χρυσής Αυγής, που το απόγευμα της Πέμπτης κατέστρεψαν μαζικά προεκλογικό υλικό του ΚΚΕ στο κέντρο του Καματερού
Δεν δίστασαν, μάλιστα, να εκτοξεύσουν απειλές και ύβρεις εναντίον του υποψηφίου δημάρχου Αγίων Αναργύρων - Καματερού με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Δημήτρη Κατσαντώνη, όταν αντέδρασε στις ενέργειές τους.
Σε ανακοίνωσή τους σημειώνουν πως «οι νοσταλγοί του Χίτλερ, τα τσιράκια των αφεντικών, είναι βαθιά γελασμένοι αν νομίζουν ότι με τέτοιες άθλιες πρακτικές θα τρομοκρατήσουν τους κομμουνιστές».
Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ στην περιοχή έδωσαν άμεση απάντηση στη φασιστική επίθεση, με μαζική πανεξόρμηση, η οποία εξελίχθηκε σε πορεία στις γειτονιές του Καματερού.
«Καλούμε το λαό των Αγίων Αναργύρων και του Καματερού να απομονώσει τους χρυσαυγίτες, να ενισχύσει αποφασιστικά το ΚΚΕ παντού, στην Ευρωβουλή, την Περιφέρεια και το Δήμο Αγ. Αναργύρων - Καματερού», σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους.
Πηγή:902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου