Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Συγκεντρώσεις για τη ματαίωση των σεμιναρίων αξιολόγησης στα σχολεία

Σύλλογος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αγίων Αναργύρων:
Ακύρωση σεμιναρίων για την αξιολόγηση 
Την Παρασκευή το απόγευμα 13-06-2014, αιφνιδιαστικά η Διεύθυνση Π.Ε. Γ΄ Αθήνας, ειδοποίησε τηλεφωνικά τους διευθυντές των σχολείων των Αγίων Αναργύρων και του Καματερού να συμμετάσχουν σε σεμινάριο για την αξιολόγηση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 16-06-2014 και ώρα 8.00 π.μ. στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Αναργύρων.
Μετά από αυτές τις εξελίξεις καλούμε:
- Τους/τις διευθυντές/-ντριες του Συλλόγου μας, αυτή την κρίσιμη ώρα, να τιμήσουν τον τίτλο του μέλους του Συλλόγου και της ΔΟΕ και να συμμετάσχουν καθολικά στην απεργία της ΔΟΕ, απέχοντας από τα σεμινάρια της ντροπής Η θέση τους είναι μαζί με τη μεγάλη πλειοψηφία των διευθυντών όλης της χώρας που γύρισαν την πλάτη στα σεμινάρια της ντροπής όπου έγιναν.
- Τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στις συγκεντρώσεις για τη ματαίωση του σεμιναρίου, στις 07:30 το πρωί μπροστά στην είσοδο του 11ου Δημοτικού σχολείου Αγίων Αναργύρων.
Υπενθυμίζουμε ότι η ΔΟΕ έχει κηρύξει 48ωρη απεργία για τους διευθυντές και τρίωρη στάση εργασίας τις τρεις πρώτες ώρες του εργασιακού ωραρίου ώστε να καλυφθούν οι συνάδελφοι και να συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις ακύρωσης των σεμιναρίων.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου