Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2011

Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΡΕΥΜΑ

Κυριακή 20 Νοέμβρη στις 11 π.μ.
Στο ΓΕΡΟΒΟΥΝΟ έξω από το 3ο ΚΑΠΗ στις Εργατικές πολυκατοικίες
συγκεντρωνόμαστε, συζητάμε, οργανωνόμαστε για τα ΧΑΡΑΤΣΙΑ
Το ειδικό τέλος ακινήτων (λέγε με «χαράτσι της ΔΕΗ») δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας ακόμα εκβιασμός προς όλους μας. Είναι μέρος των βάρβαρων μέτρων της «προηγούμενης» κυβέρνησης, που υλοποιεί η κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας» μεν, λαϊκής εξόντωσης δε, κάτω από την υψηλή εποπτεία της ΕΕ και του ΔΝΤ. Σχεδόν το σύνολο του λαού της χώρας αντιστάθηκε στις 19-20 του Οκτώβρη, στις 28 Οκτώβρη είπε το δικό του «όχι» και έτσι επιβάλλεται να συνεχίσουμε. Για να έχουμε αποτέλεσμα όμως πρέπει να οργανωθούμε στις γειτονιές μας, εμείς οι ίδιοι, χωρίς να περιμένουμε κανένα σωτήρα, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει. Κινητοποιούμαστε εμείς οι ίδιοι, κινητοποιούμε τους γείτονες, τους φίλους, τους συγγενείς μας και φτιάχνουμε δίκτυα αυτό-οργάνωσης στις γειτονιές μας. Μαζεύουμε ονόματα, τηλέφωνα και διαθεσιμότητες. Παίρνουμε τη ζωή, τις υποθέσεις μας στα χέρια μας. Δεν υπάρχουν κάποιοι «ρομπέν των φτωχών» που θα δώσουν λύση στα προβλήματά μας. Η ΛΥΣΗ…Είμαστε όλοι μας. Ας αρχίσουμε…
ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
Κάθε Δευτέρα 7 μ.μ. στον «Πευκώνα» συγκεντρωνόμαστε, συζητάμε, οργανωνόμαστε

1 σχόλιο:

 1. Με λίγα λόγια και σταράτα.

  1. Εδωσαν πριν δέκα περίπου χρόνια στον κόσμο δάνεια, για να αγοράσει σπίτια και δήθεν να σταματήσει έτσι να πληρώνει ενοίκιο

  2. Πέτυχαν με τον τρόπο αυτό να είναι όλοι χρεωμένοι και αγχωμένοι.

  3. Έρχονται τώρα και βάζουν προσχεδιασμένα, από την εποχή ακόμα που έδιναν τα δάνεια, χαράτσια στον κόσμο που πρέπει να πληρώνει για παράδειγμα για 120 τετραγωνικά, 120Χ7=840 ευρώ το χρόνο μέσω ΔΕΗ συν 23% ΦΠΑ=1033,2 ΕΥΡΏ δια 12 μήνες=86 ευρώ το μήνα ενοίκιο για το δικό του σπίτι.

  4. Πράγματι μας έκαναν Σουηδία , όπου το σπίτι που αγοράζεις και ζεις, μετά δεν κληροδοτείται, ούτε μεταβιβάζεται στα παιδιά σου.

  5. Με την μείωση των αποδοχών και τους υψηλούς φόρους όλοι τρέμουν μήπως χάσουν τη δουλειά τους και δεν μπορούν να πληρώσουν τις δόσεις των δανείων τους.

  6. Όλοι πλέον, τρομαγμένοι καθώς είναι, είναι έτοιμοι να δεχθούν το όποιο σύστημα προσωπικής ηλεκτρονικής ταυτοποίησης

  Όσοι επιμένουν να μην συνειδητοποιούν την προώθηση της αιχμαλωσίας μέσω του τρόμου της ατομικής και κρατικής χρεοκοπίας και της κατάργησης της ατομικής ιδιοκτησίας μέσω της Ατζέντας 21, απλά θα συνεχίσουν να μην καταλαβαίνουν τι συμβαίνει γύρω τους και θα συνεχίσουν να κοιμούνται ακόμη και μέσα στον ύπνο τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή