Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Επανασύνδεση ρεύματος στο Καματερό

Πράξη άρχισε να γίνεται το «Κανείς σ’ αυτή την πόλη χωρίς ρεύμα» με πρωτοβουλία της ανοιχτής συνέλευσης Αγίων Αναργύρων – Καματερού. Η πρώτη επανασύνδεση ρεύματος είναι γεγονός. Σήμερα το βράδυ μετά το τέλος της εβδομαδιαίας συνάντησης, και αφού έγιναν ενημερώσεις από τις συνελεύσεις γειτονιάς της προηγούμενης εβδομάδας και οργανώθηκαν οι συνελεύσεις της τρέχουσας, 50 περίπου μέλη της κατευθύνθηκαν σε γειτονιά του Καματερού.
Ηλεκτρολόγοι, που συμμετέχουν στη συνέλευση, επανασύνδεσαν το ρεύμα στο σπίτι συμπολίτη μας, ο οποίος βρίσκεται σε πλήρη αδυναμία πληρωμής του. Η επανασύνδεση της παροχής έγινε με πολιτική ευθύνη της ανοιχτής συνέλευσης Αγ. Αναργύρων-Καματερού, όπως αναγράφεται και αυτοκόλλητο που κολλήθηκε στο σχετικό κουτί της ΔΕΗ.
Οι αντιδράσεις ενάντια στο χαράτσι της ΔΕΗ φουντώνουν σε όλες τις γειτονιές της χώρας, ενώ οι «κυβερνώντες» επιχειρούν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις με δήθεν αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι οικονομικά ασθενέστεροι.
Ό,τι κι αν κάνουν, είναι βέβαιο ότι η απάντηση από τον κόσμο θα είναι και άμεση και δυναμική. Και φυσικά δεν θα μείνει στην αντιμετώπιση μόνο του χαρατσιού, αλλά θα στραφεί ενάντια στη συνολικότερη πολιτική του κεφαλαίου και του πολιτικού προσωπικού του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου