Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ



Φρούδες ελπίδες
Όταν γράφουμε ότι ο Σαράντης έχει τον Τρίγκα συνομιλητή του δεν ισχυριζόμαστε ότι ανακαλύψαμε την Αμερική και ούτε φυσικά ότι είναι κατ’ ανάγκη κακό. Πρώην δήμαρχος είναι, στην επιτροπή των σοφών του ΑΣΔΑ προφανώς μετέχει, τη "σοφία" του ίσως η σημερινή δημοτική αρχή να την χρειάζεται.
Εμείς για την έρμη την παρένθεση νοιαζόμαστε.
Έκλεισε, ξανάνοιξε, ένας θεός ξέρει.
Όμως όταν τον καλείς να μιλήσει και μάλιστα μετά από εσένα, αυτό κάτι σημαίνει.
Έτσι έπραξε ο νυν δήμαρχος Νίκος Σαράντης κατά την τελετή των εγκαινίων του 4ου βρεφονηπιακού σταθμού για τον τέως δήμαρχο Κώστα Τρίγκα.
Τέτοια τιμή, φανταστείτε να μην ήταν και θλιβερή παρένθεση.
Θα μας επιτρέψει δε το agioianargyroiews να έχουμε μια άλλη προσέγγιση από αυτή που έγραψε πριν κάτι μήνες, δηλαδή ότι ο Σαράντης θέλει τον Τρίγκα (και τους δικούς του) υποψήφιο σύμβουλο του.
Νομίζουμε ότι πιο πιθανό είναι να θέλει ο Σαράντης τον Τρίγκα ξανά υποψήφιο δήμαρχο της ΝΔ, μπας και τον αντιμετωπίσει ξανά στον δεύτερο γύρο.
Τέτοιες ελπίδες...
Υ.Γ. Λίγο πριν,
είδα και την ανάρτηση Πάντα Τέτοια... του Θ. Μαξούρα.
Απολαύστε
εκεί, το όλο κομπρεμί.

Το χέρι στη τσέπη
Μετά τα εγκαίνια του σταθμού γονείς ετοιμαστείτε να πληρώσετε...
Οι νεοφιλελεύθεροι αδημονούν...

Βαφτίσια.
Θέλετε να δώσετε το όνομα του Ταμπακίδη στην Μαρία Έλενα, αλλά το ξανασκεφτήκατε μπας και σας βρεθεί ξανά απέναντι. Δεν δίνετε το όνομα του Σαράντη στο αναψυκτήριο της πλατείας, τόσα έχει κάνει ο άνθρωπος για να φτιαχτεί.

Διαφημιστικό τμήμα επιχειρηματιών
Ο Δήμος τοποθέτησε ενημερωτικές πινακίδες για τα δημόσια και δημοτικά κτήρια και τοποθεσίες. Αλλά να γίνεται διαφημιστής των επιχειρήσεων, πολύ δεν είναι;
Κάπως έτσι λειτούργησε και σ' αυτή την περίπτωση. Αντί δημοτικό αναψυκτήριο Κοκκινόπουλου (άντε Αγ. Ακινδύνων) μας έβαλε πινακίδα Baristas και αντί δημοτικό αναψυκτήριο Άρη Βελουχιώτη, μας έβαλε πινακίδα Κλήδωνας, δηλαδή τα ονόματα των επιχειρήσεων που έχουν ενοικιάσει αυτούς τους δημοτικούς χώρους.
Μήπως έπαιξε ρόλο ο "ανένταχτος δημότης", εσείς τι λέτε;

Αντιγραφή και επικόλληση
Δεν έχουν άδικο τελικά τα άλλα blogs που μιλούν για οίκο Nikos & Takis. Αυτό όμως δεν είναι οίκος είναι χαλκείο με όλη τη σημασία της λέξης. Είναι οχετός αντικομουνισμού, λάσπης και συκοφαντίας. Και τα λύματα τους αναπαράγονται με copy & paste, για να το πούμε και με την ορολογία των κομπιούτερς.

Παροιμίες
Η αλήθεια και οι ακτίνες του ηλίου δεν λερώνονται.
Όποιος σκάβει το λάκκο του αλλουνού πέφτει ο ίδιος μέσα.
Κοντός ψαλμός αλληλούια.

Τα καλύτερα αύριο...
Φροντίστε να μας έχετε ως αρχική σελίδα.
Ες αύριον τα σπουδαία.
Θα έχουμε και αναδρομική έκθεση προβοκατόρικης δράσης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου