Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Τι θα πει ο Λοβέρδος για τους αναπήρους

Το απόγευμα 7μ.μ. στο Α'ΚΑΠΗ των Αγίων Αναργύρων;


Συγκέντρωση ήδη διοργανώνεται σήμερα, Πέμπτη στις 10.30 π.μ. έξω από το υπουργείο Υγείας από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Μονάδες Ειδικής Αγωγής (ΠΟΜΕΕΑ) και το Σωματείο Εργαζομένων σε Μονάδες, Ιδρύματα, Σχολεία Ειδικής Αγωγής (ΣΕΜΙΣΕΑΕΣΑμΕΑ και ΠΟΣΓΚΑμεΑ) για τα τραγικά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το σύνολο των κέντρων - ιδρυμάτων - φορέων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ανοιχτής και κλειστής περίθαλψης για τα άτομα με βαριές και πολλαπλές αναπηρίες (βλέπε Ριζοσπάστης).
ι εργαζόμενοι σε κέντρα και εργαστήρια ειδικής αγωγής παραμένουν εδώ και μήνες απλήρωτοι. Στο «Μαργαρίτα» οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι 6 μήνες, στην «Παμμακάριστο» 4 μήνες, στην «ΕΓΝΥΑ» και την «Εστία» 3 μήνες, ενώ στο Ιδρυμα «Θεοτόκος» που βρίσκεταο στο Καματερό (Πάρκο) είναι απλήρωτοι περίπου 3 μήνες, όπως μας είπε εργαζόμενος εκεί.
Οι εργαζόμενοι, γονείς, φορείς απαιτούν την άμεση πληρωμή των δεδουλευμένων τους, διασφάλιση της λειτουργίας των φορέων με κάλυψη των λειτουργικών εξόδων τους από τον κρατικό προϋπολογισμό και στο μέλλον τη δημοσιοποίησή τους, να σταματήσουν να πληρώνουν οι οικογένειες για τις ανάγκες εκπαίδευσης και αποκατάστασης των παιδιών με ειδικές ανάγκες.
Τι λοιπόν θα πει σ'αυτόν τον κόσμο ο Υπουργός "κύριος" Λοβέρδος;


1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ? ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ? ΠΕΤΥΧΕ? Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ? ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή