Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Παρέμβαση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο δήμο Αγ. Αναργύρων - Καματερού για 15 απλήρωτους σχολικούς φύλακες

Από τον Μάη είναι απλήρωτοι οι δικαιωμένοι σχολικοί φύλακες του Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού, για το οποίο είχαμε γράψει και σχολιάσει από εδώ στις 21 Ιουλίου 2014. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ). Αυτή την εβδομάδα (σ.σ. Τρίτη, 19/8/2014) παράσταση στον Αντιδήμαρχο κ. Ρέππα έκαναν σύμβουλοι της  «Λαϊκής Συσπείρωσης». Αντιγράφουμε από το portal του 902:
Παρέμβαση στο δήμο Αγ. Αναργύρων – Καματερού πραγματοποίησαν σήμερα δημοτικοί σύμβουλοι του ΚΚΕ με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» απαιτώντας την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων που οφείλονται σε 15 σχολικούς φύλακες από το Μάη.

Οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι, παρά την επανατοποθέτησή τους στις θέσεις τους, ύστερα από τη δικαστική απόφαση που τους δικαιώνει, με αποτέλεσμα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν να είναι εκρηκτικά.
Η αντιπροσωπεία των δημοτικών συμβούλων του ΚΚΕ συναντήθηκε με τον αντιδήμαρχο κ. Ρέππα που αναπληρώνει το δήμαρχο Αγ. Αναργύρων – Καματερού και απαίτησαν να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες από την πλευρά της διοίκησης για να πληρωθούν άμεσα οι εργαζόμενοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου